Læsetid: 1 min.

Danmarks 50 farligste personer

Debat
13. november 1998

Information, der tidligere har hjulpet FE, vil gerne lette PET for surt registreringsarbejde. Vi bringer derfor listen (fra en frafalden) over landets mest røde

PET
I dag udkommer bogen Bombardér hovedkvarteret af Mikkel Plum. Hovedparten af bogen er opremsninger af navne på personer, der f.eks. har gjort sig skyldige i at redigere blade som Politisk Revy og Vindrosen.
Da det for registrerende myndigheder og andre interesserede kan være tidsrøvende at danne sig overblik over synderne, har Information analyseret indekseringshyppigheden i det, som kommende generationer vil kalde Plum-Registret. Registret vil vinde berømmelse på trods af, at det synes, som om en del DKP'ere af forskellige grunde ikke er kommet med. Men her kan PET sikkert få vanlig velvillig hjælp fra AIC's arkiver.
Information vil gerne opfordre alle nulevende blandt nedenstående personer til hurtigst muligt at aflægge fuld tilståelse i nærværende spalter. I forordet til Plums bog er der en anvisning på, hvorledes sådanne indlæg bør udformes: "Der er ikke brug for bodsgang, bondeanger eller andet flæberi. Det der er brug for er erkendelse og forståelse."
Og for resten: Hvis nogen skulle føle trang til at anmelde tvivlsomme elementer blandt familiemedlemmerne, kan der hentes inspiration hos Mikkel Plum, som bringer hele 65 henvisninger til nogle mennesker, der alle hedder Plum til efternavn: Birthe, Hanne, Harald, Karen Johanne, Lise, Morten, Niels Munk, Simon og Søren. Interesserede kan let finde disse navne, de står nemlig i Plum-Registret lige efter en af de virkelig små fisk, Ralf Pittelkow.
Red.

Christen Ambye
Gotfred Appel
Asger Boertmann
Stig Brostrøm
Ellen Brun
Lasse Budtz
Jørgen Dragsdahl
Niels Egebak
Steen Folke
Niels Frølich (Frölich)
Bente Hansen
Inge Henningsen
Jacques Hersh
Benny Holst
Jesper Jensen
Lars Hedegaard Jensen
Erik Knudsen
Ole Krarup
Ejvind Larsen
Toni Liversage
Finn Ejnar Madsen
Peter Madsen
Søren Søltoft Madsen
Bjørn Nørgaard
Arne Herløv Petersen
Gert Petersen
Mogens Amdi Petersen
Henning Prins
Ebbe (Kløvedal) Reich
Hanne Reintoft
Torben Retbøll
Klaus Rifbjerg
Otto Sand
Per Schultz
Benito Scocozza
Erik Stinus
Vagn Søndergaard
Morten Thing
Christian Braad Thomsen
Erik Thygesen
Troels Toftkær
Troels Trier
Leif Varmark
Knud Vilby
Poul Villaume
Lars Villemoes
Annette Westrup
Preben Wilhjelm
Ole Wivel
Arne Würgler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her