Læsetid: 1 min.

LÆSERDEBAT

22. oktober 1999

Handling skaber forvandling!
Onsdag den 20. okt. hører vi på ny fra Narkotikarådet, at der efter en rapport atter er brug for en mere massiv og intensiv hjælp til de psykisk syge stofmisbrugere. Hertil udtaler Søren Eriksen, der er formand for amtsrådsforeningens socialudvalg, at "det er da rigtigt, men at alt tar sin tid"! Hvad er meningen? I mere end 10 år har pålidelige sagkyndige uden for Narkotikarådets kreds netop påpeget, råbt, skreget og efterlyst en nødvendig ekstraindsats for denne del af misbrugshelvedets hårdest ramte. Handling skaber forvandling!

Birk Keller
Wesselsgade 10
2200 Kbh. N

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu