Læsetid: 2 min.

LÆSERDEBAT

Debat
14. oktober 1999

Spandauere
9. OKT. - Nej, Torben Bille - du har ikke forstået det. At kopiere bagerens spandauere svarer ikke til at gå hen og indkøbe de nødvendige ingredienser for derefter at gå hjem og selv forme dem og putte dem i ovnen. Men eksemplet, som Arne Würgler kom med som metafor for kopiering af cd'er m.v. var måske alligevel for stor en mundfuld for dig.
Lad os i stedet for forestille os et andet eksempel: En kopimaskine, der let og hurtigt kan kopiere dagbladet Information i fuld størrelse og med farverne intakt men til en fremstillingspris på 1,25 kr. i stedet for de 12,50 kr. avisen koster! Hvis det ulovlige salg af en sådan avis ville tage nogenlunde det samme omfang som piratkopieringen af musik har fået, ville dagbladsbranchen (og måske Torben Bille) sandsynligvis reagere, uanset om branchen i øvrigt tjente få eller mange penge.
At nogle musikere lægger lydfiler ud på nettet, svarer vel nogenlunde til det som Information gør ved at lægge smagsprøver på dagens avis ud på internettet - men jo ikke hele avisen!

Tom Nagel Rasmussen
Alleshavevej 26
4593 Eskebjerg

Til overlærer Klaus Rifbjerg
10. OKT. - Binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe binde en sløjfe.

Niels Frank
Strandblvd. 97
2100 Kbh. Ø

Gud i tv
10. OKT. - Følgende personer får mindre tv-dækning end Mogens Glistrup:
Günther Grass, Johannes Møllehave, Svend Auken, Susse Wold, Anders Fogh Rasmussen, Bageren i Nørregade, Fanden & hans pumpestok, Poul Nyrup, Joakim von And, Rosemarys Baby & Søren Banjomus.
Kunne man forestille sig at de ovennævnte har mere begavede ting at sige end Fremskridtspartiets problembarn?

Rasmus Fangsø
Nørregade 26, 4 th.
1165 Kbh. K

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her