Læsetid: 1 min.

Anonymt læserbrev

Debat
10. november 1999

- om muslimer på Nørrebro

Om formiddagen den 8. nov., få timer efter at tåregastågerne havde lagt sig på Nørrebro, indløb på Informations fax neden-stående 'læserbrev' forsynet med falsk afsender. Normalt ryger den slags, som avisen modtager jævnligt, i papirkurven. Men vi vælger at gøre en undtagelse for at illustrere de ekstremer, som konflikten spænder over.
Red.

"Det kommer bestemt ikke bag på befolkningen, at andengenerations indvandrere natten til mandag valgte at lave hærværk for millioner på Nørrebro, fordi en ung muslimsk voldsforbryder fra Odense står til udvisning fra Danmark.
Har Nyrup mon fantasi til at forestille sig, hvordan forholdene vil være overalt i Danmark om bare 20 år? Til den tid vil en muslim ikke kunne få en bøde for at køre uden cykellygte, uden der vil blive kvitteret med grov vold og hærværk i millionklassen. Jo, de unge muslimer skal nok få opdraget de "vantro" til at krybe langs husmurene og holde kæft i deres eget land. Tak Nyrup, hvor har vi dog meget at være dig taknemmelig for.
Men, hvad der er langt mere forargerligt end de unge lømlers hærværk, er at vort slatne og evnesvage politi i al deres fejhed ikke fik én eneste af dem arresteret. Hvor er det dog rystende svagt, hvad har disse pigespejdere dog fået udleveret skydevåben til? Er de mon bange for at tisse i bukserne, når de hører knaldet? Lad os få sat Jægerkorpset ind, inden vi bliver totalt til grin i udlandet."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her