Læsetid: 3 min.

Turbo på det nye år

Debat
30. december 2000

Sæt dog fart i bilismen. Bilisterne er længe nok blevet belemret med livsfarlige fartgrænser

Trafigalt
Nu må politikerne da snart finde nogle andre at chikanere end de stakkels bilister.
De har stået for tur længe nok! Ikke alene skal denne trængte befolkningsgruppe betale dyre såkaldte grønne afgifter, der efter al sandsynlighed ryger direkte til Ole Stavads julefrokost (eller rettere Frode Sørerensens, men det kommer nok ud på et for os andre, de er jo alle sammen kun er ude på at gøre livet surt for skatteyderne!), de skal også belemres med livsfarlige fartgrænser og beskyldninger om det ene og det andet.
Mon ikke al den snak om ’forurening’ og ’klimaændringer’ er fostret i disse skatteopkræveres kreative hjerner med det ene formål at øge belastningen af privatbilisterne, der på ærlig og redelig vis betaler deres i forvejen al for høje skat, sådan at Stavad, Buksti & co. kan fryde sig over endnu flere kroner i skattekassen?

Grådige politikere
Det eneste, der er rigtig beskidt i dette samfund, er vel disse politikeres grådige tankegang? Så hvis der skal gøres noget ved forureningen, er det bedste sted at starte nok at fyre den nuværende regering.
Med hensyn til de såkaldte klimaændringer, der skulle give et klima i Danmark som i Sydfrankrig, er der vel kun en ting at sige, nemlig ja tak til klimaændringer.
Det gavner dansk landbrug og vil også betyde, at vi kan spare på varmeregningen. Er det ikke det, Svend Auken vil have?!
Det er også på tide, at vi danskere bliver harmoniseret med de andre EU-lande på skatteområdet.
Hvordan skal vi bevare den høje levestandard og sikre væksten, når alle initiativrige personer tvinges ud af landet pga. skattetrykket?
Tag bare svineavlerne, der ikke får lov til at udvide deres bedrifter, fordi Svend Auken trænger til at promovere sig selv og sit pamperparti!
Gylle er den mest naturlige ting i verden, men Svend Auken og hans folk er nok bange for at få beskidte negle, og så kan de ikke unde andre mennesker lidt fremgang.
Men nogen skal jo betale prisen, når fremskridtet bremses, og det bliver også Svend Aukens vælgere, der kommer til at lide under, at alle de gode kræfter forsvinder ud af landet.
Svend Auken holder sig vel i øvrigt heller ikke for god til at mæske sig i flæskesteg på skatteyderens regning her til jul, men hvor vil han få den flæskesteg fra i fremtiden, når han har opnået sin drøm om at lægge alle danske svinefarme øde?

Drop fartgrænserne
Der er mange måder, man kunne få det her land op at stå på, lad mig kort ridse nogle få muligheder op, så vi kan få fart på i det nye år:
For det første; drop fartgrænserne, de er kun til fare og gene for bilisterne, og så kunne man forbedre den elendige offentlige sektor for alle de penge, som går til færdselspolitiet. Når man kører hurtigt, brænder man mere benzin af, og dette kunne passende opvejes af, at man nedsatte afgiften på benzin i takt med, at salget stiger.
På den måde får Stavad samme mængde i kassen til sin nytårstorsk, men bilisterne får det lidt sjovere, og vi kan slippe for alle de ulykker, der jo er uundgåelige, når folk skal holde fartgrænserne.

Ud at køre med de unge
Unge mennesker kan supplere deres køretimer med en tur på Jyllandsringen, så de kan klare mosten i overhalingsbanen og vænne sig til tempoet i erhvervslivet, og så skal der skæres drastisk på udgifterne til alle de tomme kollektive transportmidler, der sammen med Stavad, Buksti og Auken udgør den virkelige byrde for det her samfund.
Og sænk så skatten, sådan at initiativrige mennesker har mulighed for at blive i landet til gavn for erhvervslivet og den del af befolkningen, der ikke sætter en ære i at nasse på systemet og ligge andre til byrde.

Motorveje og storcentre
Giv bilisterne alle de motorveje, de kan begære, byg så mange storcentre som muligt, så man ikke skal tvinges til at handle i mangelfulde småbutikker med dårlig service, og lad os bare få en bro til Fehmern hurtigst muligt.
Lad os gøre Danmark til et trafikknudepunkt og dynamisk vækstcentrum, så vi rigtigt kan få fart på i det nye år.
Lad turbo være kodeordet for det nye år, og lad os få en regering, der tør være med til at placere Danmark, der hvor vi hører hjemme i den europæiske elite!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her