Læsetid: 1 min.

Urolige gæster

Fornuftig lov mod kriminelle asylsøgere
Debat
12. juni 2001

Jura
’Bananrepublikken Danmark’ kalder Susanne Arends den 8. juni det danske samfund. Man må spørge sig selv: Hvor gammel er skribenten? Hvad mener Susanne Arends med udtrykket ’bananrepublik’? Har hun nogensinde besøgt en sådan?
Susanne Arends og ligesindede er med til at forplumre debatten om kriminelle flygtninge og indvandrere i Danmark.
Hun anklager Danmark og danskerne for at være fjendtlige overfor asylsøgere, indvandrere og flygtninge. Tilstrømningen til Danmark vidner ganske vist om noget andet, ligesom der heller ikke er mange flygtninge og asylsøgere, der ønsker at rejse hjem igen, men kendsgerninger som disse generer ikke Susanne Arends, der bevidst eller ubevidst lukker øjnene for de mange problemer, som flygtninge og asylsøgere desværre også skaber for det danske samfund.

Lov til beskyttelse
Hustrudrab, massevoldtægt, terror mod politi og tilfældige fodgængere, gaderøverier fra mindreårige, butiksplyndringer af organiserede bander fra Østeuropa m.m.
Et stigende antal kriminelle hændelser som disse har fået et flertal i Folketinget til at vedtage en lov, der giver det danske samfund mulighed for at beskytte sig mod kriminelle, der ønsker at udnytte den danske gæstfrihed og økonomiske støtte til asylsøgere.
Hvis Susanne Arends og andre ønsker at argumentere mod dette skal de naturligvis være velkomne: I bedste fald vil det lykkes dem at drive endnu flere vælgere i armene på det yderste højre i Danmark.
Indholdet i Susanne Arends debatindlæg tyder ikke på, at skribenten forstår denne enkle analyse.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her