Læsetid: 3 min.

Postmodernistisk service

Ønsker du jernbyrd, kagstrygning og gabestok genindført i den danske straffe-retspleje, tryk 5
Debat
11. juli 2001

Kommunikation
Velkommen!
Vi er til for dig og lægger vægt på, at du føler dig godt behandlet.
Ønsker du en oversigt over vores store udvalg af tjenesteydelser: Tryk 1. Ønsker du en nærmere orientering om vores organisation: Tryk 2. Ønsker du hjælp til at udnytte alle mulighederne i vores avancerede telefonservicesystem: Tryk 3. Ønsker du at få tilsendt en brochure eller folder: Tryk 4. Ønsker du et ansøgningsskema eller en tilmeldingsblanket: Tryk 5. Ønsker du personlig betjening: Tryk 6.
Du har trykket 6 – personlig betjening. Alle linier er desværre optaget. Ønsker du at lytte til vores varierede udvalg af beroligende pausemusik: Tryk 1 for Jean Michel Jarre, 2 for Vivaldi eller 3 for sound-track’et til filmen Out of Africa. Er du mere til heavy metal: Tryk 4. Ønsker du at deltage i vores telefonquiz med de mange flotte præmier: Tryk 5. Ønsker du stadig personlig betjening: Tryk 6.
Du har trykket 6 – personlig betjening. Ramte du en forkert tast: Tryk 1. Ønsker du at fortryde dit valg: Tryk 2. Vil du tilbage til indgangsmenuen: Tryk 3. Vil du slutte her: Tryk 4. Vil du have en lille pause, så du kan tænke dig om: Tryk 5. Insisterer du på ønsket om personlig betjening: Tryk 6.

Ikke lige nu
Du har trykket 6 – personlig betjening. Altså, det er ikke så godt lige nu. Vil du ikke hellere stilles om til vores fuldautomatiske døgnservice: Tryk 1. Eller ønsker du at gøre brug af vores dag-og-nat-tjeneste: Tryk 2. Ønsker du at tage imod vores individuelle fyraftenstilbud: Tryk 3. Ønsker du alle telefonsvarere hen, hvor peberet gror: Tryk 4. Ønsker du oplyst, hvor meget din henvendelse foreløbig har belastet din telefonregning: Tryk 5. Ønsker du at bide i bordkanten eller at knuse din telefon med en hammer: Jamen, så gør du bare det. Har du endnu ikke opgivet ønsket om personlig betjening: Tryk 6.

Ryk direkte i fængsel
Du har trykket 6 og er landet på et uheldigt felt. Ryk direkte i fængsel. Hvis du passerer ’Start’, indkasserer du ikke 2.000 kr. Ønsker du at betale dig fri: Tryk 1. Ønsker du at pantsætte dine rederier: Tryk 2. Ønsker du at bygge hoteller på Rådhuspladsen: Tryk 3. Ønsker du at købe en vokal: Tryk 4. Ønsker du at deltage i næste års Big Brother: Tryk 5. Håber du stadig på et mirakel: Tryk 6.
Du har trykket 6, din stivnakke. Sig mig: Ønsker du også to torsdage i hver uge: Tryk 1. Ønsker du alle etniske fynboer interneret på en ø mellem Sjælland og Jylland: Tryk 2. Ønsker du Amin Jensen som chef for Det Kongelige Teater, Pia Kjærsgaard som modtager af Nobels fredspris og Peter Brixtofte udnævnt som Folketingets Ombudsmand: Tryk 3.
Ønsker du bekymringerne over drivhuseffekten, globaliseringen, billeder af bare bryster i det offentlige rum og udledningen af hormonlignende stoffer i naturen afskaffet ved lov, samt sundhedsvæsenet udliciteret til de petro-kemiske koncerner og medicinalindustrien: Tryk 4.
Ønsker du jernbyrd, kagstrygning og gabestok genindført i den danske strafferetspleje, og ser du gerne, at færdselsloven ophæves for alle personer med en årlig indtægt på mere end en mill. kr. brutto: Tryk 5. Ønsker du personlig betjening: Tryk 6.
Du har trykket 6 igen. Man sku’ tro, det var løgn! Hvor tykhovedet ka’ man være?. Tag lige og hop i havet, hva’.
Vorherrebevares!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her