Læsetid: 2 min.

LÆSERDEBAT

Debat
21. september 2002


Slå den Nyrup!
Som vi alle ved er Socialdemokratiet ude i en langstrakt og smertefuld fornyelsesproces, som mest af alt ligner genfødsel ved kloning. Hvor langt der er igen, får man en anelse om ved at læse den ligeledes klonede Informations-journalist Lars Madsens såkaldte reportager fra det svenske valg. Her præsenteres en rigtig politisk korrekt ønskedrøm af en socialdemokratisk kandidat på følgende måde:
»Som erklæret homoseksuel og far til to børn som har lesbiske mødre, er han selve indbegrebet af den moderne socialdemokrat«!!!!
Slå lige den Nyrup. Her hjælper vist hverken Mogens Lykketoft, Lotte Bundsgaard, Frank Jensen eller nogle af de andre på listen. Men måske gemmer der sig en transmuslimsk pædofil katolik et eller andet sted i organisationen.
PS. Kunne David Trads og Lars Madsen ikke sætte sig sammen, evt. med professionel hjælp, og få ordnet deres interessante forskudte moderbindinger til typer som Mona Sahlin, Ritt Bjerregaard og Pia Kjærsgaard?

Carsten Grolin
Møllestrædet 2, Høve
4550 Asnæs

Hårrejsende
Når nu ham Messerschmidt fra Dansk Folkepartis ungdom alligevel sidder ved højttalerne og registrerer hvilke journalister, der formaster sig til at være kritiske over for Israel, kunne man så ikke bede ham krydse dem af, der ukritisk videregiver regeringens urigtige oplysninger om velfærdsstatens sande tilstand, som det så hårrejsende blev beskrevet af Lasse Nielsen i lørdagens kronik?

Jens Frydendal
Batum Hedevej 3
8830 Tjele

Schröders argumenter
Jeg er glad for, at jeg holder The Economist. I de danske medier har man kun hæftet sig ved, at Gerhard Schröder er imod USA’s påtænkte angreb på Irak; hvorfor han er imod, har man ikke tænkt sig at undersøge. Men af The Economist fremgår det, at han faktisk har nogle ret gode argumenter for at være imod.
nHan er ikke overbevist om, at Irak frembyder en umiddelbar trussel.
nUSA har ikke analyseret, hvad der vil ske, hvis man får afsat Saddam Hussein.
nEr det ikke tosset at sige, at man vil af med Hussein? Hvordan kan man lægge pres på ham på den måde? Han kan jo ikke forventes at tilfredsstille USA på nogen måde.
nSchröder var også stødt på manchetterne over, at USA annoncerede sin angrebslyst uden at konsultere sine allierede. Det er ikke særlig befordrende for det atlantiske samarbejde, at man skal læse den slags i morgenavisen, oven i købet med den tilføjelse, at det agter vi at gøre, hvad end vore allierede siger.
nMen den største indvending fremkommer Schröder med over for påstanden om, at USA har ret til et forebyggende angreb. Skal det til at være almindelig praksis i international politik? Skal vi forvente, at Indien foretager noget i den retning overfor Pakistan, eller Kina overfor Taiwan?

Ricardt Riis, Carit Etlars Vej 25, 8700 Horsens

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her