Læsetid: 2 min.

LÆSERDEBAT

Debat
12. oktober 2002


Vi har overskud og betaler skat
Vedr. Frank Aaens indlæg den 8. oktober: A/S Dansk Shell overholder dansk lovgivning. Også skattelovgivningen. Shells benzinsalg i Danmark giver IKKE underskud, men derimod et overskud. Regnskabet for Shell Service er aflagt i overensstemmelse med loven om aflæggelse af årsregnskaber. Shell Service er et 100 procent ejet datterselskab af Dansk Shell og således sambeskattet hermed.
Selv om vi er tilfredse med, at Frank Aaen giver os mulighed for endnu engang at gentage, at Dansk Shell betaler skat – sidste år 203,6 mio. kr. af et overskud på 639,2 mio. kr. – så er det min oplevelse, at uanset hvilke fakta vi leverer, vil Frank Aaen ikke lade sig overbevise om tingenes rette sammenhæng.
Alligevel skal vi endnu engang understrege, at Dansk Shell koncernen har et overskud af sine aktiviteter, også når det gælder servicestationer – og af dette overskud betaler vi den skat, vi skal.

Annemette Moesgaard
kommunikationschef
A/S Dansk Shell

Muslimsk styre
Lederne af den nye chefredaktør er allerede herostratisk berømte/berygtede i ’vor egen verden’, – og i dag kan vi i lederen læse hans forsøg på ’at gøre det godt igen’ efter den den nærmest racistiske leder om muslimerne i Danmark – vi kan bl.a. læse, at »Tyrkiet er et muslimsk styre«!
Er der mon en behjertet udenrigskapacitet på bladet, der kan forklare Trads og os undrende læsere, hvad det betyder?

Robert Refby
Slotsherrensvej 55, Vanløse

En politik, der vil noget!
Regeringen har sparet penge væk til Rådet for større færdselssikkerhed. Og da trafikminister Flemming Hansen (V) bliver spurgt om de 25 mio., som rådet gerne vil bruge til en selekampagne, lyder hans begavede svar: »Vi må holde os til budgettet«.
Vi ved, at det at bruge sikkerhedssele halverer risikoen for at miste livet ved en færdselsulykke. Og vi ved, at uhyggeligt mange unge mænd dræbes netop af den årsag. Det var netop dem, kampagnen skulle rettes imod. Så må man nok sige, at det er en poltik, der vil noget – at spare de 25 mio. kroner!

Niels-Jørgen Tortzen
Grønnegade 25, Nykøbing F.

Unøjagtighed
Folketingets åbningsdebat – et eklatant eksempel på hvordan
man snakker ved siden af.
Politik i dagens Danmark er ikke nøjagtighed, men kontrolleret Unøjagtighed.

Ole Kløcker
Gasværksvej 35, Kbh. V

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her