Læsetid: 1 min.

Berigtigelse

Debat
22. november 2002

Imam Abdul Wahid Pedersen, som også er skoleleder på den nye Al-Kownain friskole i København, har krævet, at Information berigtiger påstanden om, at han og hans skole går ind for omskræring, som avisen skrev den 15. november.
I et brev har Wahid Pedersen understreget, at avisen ingen dokumentation har for, at der i skolens vedtægter eller forretningsplaner eller noget andet sted skulle stå, at den går ind for omskæring.
Vi anerkender de forhold, som Abdul Wahid Pedersen her er refereret for, hvorfor avisen beklager og undskylder at have skrevet, at han og skolen går ind for omskæring.
Imamen afviser ligeledes, at det stykke papir, han som skoleleder uddelte til skolens lærere – nemlig en diskussion om kvindelig omskæring skrevet af dr. Jamal Badawi – på nogen måde kan læses som anbefaling af omskæring.
Information finder det fortsat betænkeligt, at det pågældende papir er udleveret uden en medfølgende skriftlig afstandtagen af enhver form for omskæring. Men vi noterer hermed, at Abdul Wahid Pedersen ikke finder dette problematisk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her