Læsetid: 1 min.

Læsning mod krig

8. marts 2003


*Saddam, Bush, Fogh og alle deres medløbere er godt nok voksne, men de er forblevet på et tidligt infantilt stade. Man kommer let til at lyde frelst, når man mener, at krudt og kugler er et forræderi mod alle humanistiske idealer. Da Information er en litterær avis, vil jeg anbefale at man læser følgende romaner – før man så meget som tænker på at starte en ny krig: Fred Uhlman: ’Gitterporten’. Len Deighton: ’Natangreb’. Heinrich Gerlach: ’Dødsdømt armé’. Eric Maria Remarque: ’Først elske – siden dø’.

Jørgen Thomsen, Regstrup

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu