Læsetid: 2 min.

LÆSERDEBAT

Debat
9. maj 2003


Forbyd det farlige
*Læge Jørgen Winther fra Venstre udtalte forleden i tv, at hashrygere bliver sindssyge. Jeg synes nu, det er mere åbenlyst, at Venstre er et udtryk for kollektiv sindssyge. Lad os derfor forbedre sundheden i det danske folk ved at forbyde – Venstre.

Peter Andreas Ebbesen

Missilskjold
Radarhullet i det danske luftrum åbner op for mulige terroraktioner, hedder det (Inf. 29. april) Som krigsførende nation kan lille Tornerose-Danmark hverken ligge udækket eller blottet hen, så mens det amerikanske missilskjold er under udvikling, begynder sandsynlige overvejelser om et europæisk missilskjold også at melde sig... Den dårlige samvittighed kræver tilgang af nye militærstrategiske tiltag, der spinder såvel et aflåst Grønland som et splittet Europa ind i sit net in absurdum. Og det er, hvad vi ikke undgår – ikke sandt, hr. udenrigsminister?

Ole Kløcker
Gasværksvej 35, Kbh. V.

Nu er det nok!
Så vil udenrigsministeren igen til Berlin og sige undskyld for den sekvens i den film, han efter eget udsagn ikke har set, men allerede én gang har sagt undskyld for. Magen til illoyalt fjols skal man lede længe efter. Ikke underligt, at selv de konservative folkeparti ikke kunne bruge ham som formand.

Ole Wies-Fogh
Hillerød

Manglende forståelse
Den 6. maj skrev Mads Qvortrup en kommentar med den sigende overskrift ’I Sovjetunionen spiste de små børn’. Det er da utroligt at en mand med en titel på hele tre linjer, kan skrive noget af så primitiv, arrogant og uigennemtænkt karakter. Man må da efter al denne kommunisme/
antikommunismedebat være mere end forstokket konservativ og blind, hvis man ikke kan se forskel på kommunisme/socialisme og Sovjetregimet. At kannibalismen udviklede sig i daværende regime er da kun en tegn på forarmelsen og manglen på respekt for mennesket, som så absolut er alt andet end, og stik modsat af, kommunisme! Debatten er spændende, men vi bliver nødt til at være saglige og reelle i vores argumenter; Socialismen har aldrig været ’virkeliggjort’, hverken i Sovjet, på Cuba eller i Bagdad.

Thomas Tønnesen
Gammelgårds Allé 7
Vallensbæk str.

Fart i Venstre
Mange tror, at fordi de kører hurtigere, så når de hurtigere frem og sparer dermed benzin. Men sådan hænger verden altså ikke sammen, siger Vogt-Nielsen.
Og Venstres miljøordfører er enig: »Det kender jeg fra min egen bil. Når jeg kører 130 i timen, så kører jeg kortere på en tank, end hvis jeg kører 90 kilometer i timen,« siger Eyvind Vesselbo.
Tænk det sagde han virkelig. Jeg troede ikke, loven var vedtaget endnu.

Torben Ellehammer
Pile Allé 19 B, Frb.

Kære Mads Qvortrup
Det har længe anet mig, at danske kommunister gik ind for at spise børn.
Nu venter jeg interesseret på, hvilke danskere, De vil gøre ansvarlig for døde irakiske børn.

Torben Jacobsen
Huslodsvej 72, Frederica

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her