Læsetid: 2 min.

Misinformation om selskab

Debat
7. februar 2004

Giordano Bruno
I flere artikler har Rasmus Lindboe og Sandy French været ude efter personer, som er kritiske over for politisk islam. De pådutter dem et livssyn som ikke har noget med deres virkelighed at gøre. Man kan ikke gradbøje borgerlighed, tidehverv og nazisme. Det er f.eks. karakteristisk, at de taler om indvandrere og de indvandrefjendske og ikke om de politiske islamister og deres kritikere. Dette er helt unuanceret, fordi man selvfølgelig ikke er foruroliget over indvandring af tamiler eller svenskere, men derimod over tilflytning af muslimske fundamentalister i og med deres dhimmificering af Vesten.
Lindboe og French har svinet personer til i den tro at Giordano Bruno Selskabet drejer sig om et ekstremt højreorienteret netværk. De er gået så langt, at de har krænket en række personers brevhemmelighed. Det svarer til at gøre indbrud i et privathjem og stjæle private breve, som derpå læses op offentligt.

Aldrig mødt præsten
Desuden er GBS ikke oprettet under indflydelse af Søren Krarup. De seks personer, der grundlagde studiekredsen for snart tre år siden, har aldrig mødt denne ’sorte tidehvervspræst’, og kun en af dem har en vis hældning mod kristendommen. GBI er ikke noget sort, højreekstremistisk netværk, men et privat mødested eller uformel kaffeklub for en række tænkende mennesker, som informerer hinanden om alle aspekter vedrørende shariaens konsekvenser i både den muslimske og den ikke-muslimske virkelighed. Man informerer også hinanden om den historiske og politiske baggrund for de islamistiske eller salafi-muslimske bevægelser, som er i krig med den vestlige verdens social-liberale livssyn.
I GBI er man derfor betænkelig med hensyn til EU’s flygtningepolitik og udviklingen mod det multikulturelle samfund, fordi man har opdaget, at det betyder skabelsen af monokulturelle parallelsamfund og ikke gensidig samhørighed mellem forskellige kulturer i samme land. Den gensidige samhørighed går udmærket for alle andre kulturer vedkommende, men ikke for den politiske islamisme, hvis tilhængere er separatister og særdeles hadske overfor den vestlige verdens demokratier og menneskerettigheder.
I erkendelse af et stort behov tog nogle personer, som havde mødt hinanden i GBS, initiativet til at danne Forum for Kvinders Retstilling og Integration.
Dette forum er ikke en underafdeling af GBS, fordi der ikke er tale om en organisation. FKRI er en forening, som arbejder for, at kvinder sikres samme frihedsrettigheder som andre borgere, og at kvinder ikke udsættes for fysisk og psykisk vold, tvang og frihedskrænkende kontrolforanstaltninger, samt at religion og kultur ikke krænker kvinder – herunder deres ret til liv og velfærd.

SVAR: Information ikke har krænket brevhemmeligheden. Korrespondancen er videregivet til avisen fra medlemmer af foreningen selv. Og de har, som enhver borger, ret til at offentliggøre egen post.
Rasmus Lindboe

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her