Læsetid: 1 min.

Kanon mig her...

Debat
23. april 2005

Gudbevares, det er ikke, fordi man selv har alverdens dannelse at prale af, men alligevel: Er det ikke en særlig slags håndbogsdannelse, der bliver lagt op til med Kulturministeriets nye kanonudvalg? Formanden, den så at sige evige formand, sprogprofessoren Jørn Lund, og ministeren mener vel nu, at en debat er 'skudt i gang'. De bliver klogere, tror vi, for bortset fra nærmiljøet af han- og hunabonniner omkring Berlingske Tidende, er der da ikke rigtig nogen, der interesserer sig for det der kanonfis. Endelig vil vi gerne benytte lejligheden til at sende en venlig hilsen til onkel Brian: Hvordan synes du selv, det går med kulturens fedtlag? Nu er der syv gange fem nye udvalgsmedlemmer, plus den evige formand, der vel alle sammen skal have såvel diæter som lommepenge?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her