Læsetid: 2 min.

LÆSERBREVE

Debat
11. oktober 2005

Kanon-Mikkelsen.

Det er da utroligt, hvad denne knøs da finder på. Først lygtepæle, så skoleblade, så kanon og nu en frihedskæmper-database! Skal denne så også medtage halv tolv-medlemmer, eller hvor skal grænsen gå?

Får vi først en officiel liste med de 'gode', skal vi så ikke også have en database med de 'onde', eller hvad vi ellers skal betegne dem som, og klynge dem op i cyberspace til spot? Skulle vi ikke lade uddannede historikere tage sig af historien?

Bent Brogaard, Galten

Nytækning i Øresundsregionen!

Øresundsregionen skal være en førende højteknologisk og kreativ vækstregion, der trækker Danmark og Sverige opad og med sig. Gennem øget regionalt samarbejde kan vi få den vækst og specialisering, der behøves for at blive et europæisk kraftcentrum.

Derfor skal vi tænke kreativt og i nye baner. Vi skal blive bedre til at tiltrække højtuddannede, der skal være med til at forøge væksten. Vi skal med andre ord være mere åbne over for udlandet og tolerante for de medarbejdere, der vælger at slå sig ned her.

Derved vil vi få en høj vækst og masser af arbejdspladser - til glæde for hele København som for landet som helhed.

Niels Andersen, BR-kandidat for S

Hvam tør?

Frank Hvam har udtalt, at han ikke tør pisse på Koranen. Det har kulturministeren taget som udtryk for, at Hvam ikke tør kritisere islam. Hvam understreger nu, at det skal forstås ganske bogstaveligt: Han tør ikke pisse på Koranen.

Det ville være interessant at vide, om Hvam tør pisse på Bibelen - ganske bogstaveligt. Og i bekræftende fald: Må vi se det?

Claus Krogholm, lektor, Skanderborg

Dansk Folkeparti holder loven

I et læserindlæg her i Information den 8. oktober skriver Finn Andersen, at jeg i TV-Avisen skulle have sagt, at Dansk Folkeparti ikke er til sinds at følge den danske lov, og at jeg skulle have begrundet det med, at vi er uenige i racismeparagraffen og arbejder for at få den afskaffet.

Det er rent sludder, at jeg skulle have sagt sådan. Jeg og DF mener, at loven skal overholdes, og vi er varme tilhængere af, at overtrædes loven - herunder straffelovens § 266b - skal overtræderne straffes. Til gengæld er vi glødende modstandere af § 266b, og vi arbejder ihærdigt for at få den afskaffet, hvilket selvfølgelig er helt legalt. Noget andet er, at det jo er helt op til DF's ledelse at vurdere, om en person, der er blevet dømt i forhold til straffeloven, kan være medlem af DF og stille op for DF. Sådan er det for resten i alle partier.

Søren Espersen, MF (DF)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her