Læsetid: 1 min.

Goddag og farvel

Informations direktør igennem 16 år, Henrik Bo Nielsen, holdt i går afskedsreception i Store Kongensgade, hvor den nye direktør, Morten Hesseldahl, også var gæst. På billedet ses de to sammen foran et billede af avisens grundlægger Børge Outze...
Debat
28. juni 2007
Informations direktør igennem 16 år, Henrik Bo Nielsen, holdt i går afskedsreception i Store Kongensgade, hvor den nye direktør, Morten Hesseldahl, også var gæst. På billedet ses de to sammen foran et billede af avisens grundlægger Børge Outze...

Informations direktør igennem 16 år, Henrik Bo Nielsen, holdt i går afskedsreception i Store Kongensgade, hvor den nye direktør, Morten Hesseldahl, også var gæst. På billedet ses de to sammen foran et billede af avisens grundlægger Børge Outze.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her