Læsetid: 1 min.

Folk

Debat
9. august 2007

Naser Khader

Folkekære Naser tørrer i dag ølskummet fra læberne på Bakken, hvor han udnævnes til 'Årets Ølbassadør'. Carlsbergs Brass Band spiller og syngepiger synger for.

Preben Christensen

Som triumviratet bag Ny Alliance har vist, må politikere kunne træde vande. I Brande forsøger borgmesteren, der ikke har noget med Linje 3 at gøre, sig nu i en beslægtet disciplin: pælesidning. 15 rivaler søger at gøre ham rangen stridig i dagens konkurrence.

Per Øhrgaard

Folkbestyreren har fået en påtale fra professor Øhrgaard. Naturligvis ejer Günter Grass ikke et idyllisk sommerlogi på Møn, som det fejlagtigt hed sig i går. Han lejer det blot. Udlændinge - selv Nobelpristagere - har jo forbud mod købe sommerhuse i vort fædreland.

Aydin Soei

Informations tidligere medarbejder og medforfatter Jesper Dehn Mølle udgiver i dag en bog, hvori de kulegraver de senere års mest omtalte knivdrab, mordet på rygsækturisten Antonio Curra. En tragedie på flere niveauer - også for gerningsmænd og disses familie.

Oprindelige folk

Tidligere kaldtes de 'primitive', 'indfødte' eller sågar 'vilde'. En bedre betegnelse er nu fundet, uden at det af den grund står bedre til med disse folks ret til selvbestemmelse, egne ressourcer og kulturelle rettigheder. 9. august er FN's dag for oprindelige folk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her