Læsetid: 1 min.

FOLK

Debat
17. november 2007

Mogens Camre

Forsvindingen fra Folketinget er hyllet i mystik. Ritzau skriver: 'Blandt teorierne er: Stemme-fiskeri-ekspedition ved folketingsvalget, den højere løni Parlamentet eller Camres ønske om at bevare den EU-parlamentariske immunitet, der tidligere har beskyttet ham mod retsforfølgelse.'

Pia Kjærsgaard

Under valgkampen rasede partilederen mod NA's Lars Kolind, der havde luftet muligheden for ikke at forblive på et folketingsmandat. Hun sagde: 'Det er jo fuldstændigt useriøst. De har ikke fattet, hvad folkestyrets idé er. Det er meget pinligt, og det er snyd og bedrag.' Nu bakker hun Camre op.

Anita Christensen

Det 34-årige byrådsmedlem fra Haderslev, der overtager Camres folketingssæde, har under valgkampen forlangt to af de danske EU-forbehold fjernet. Men det skyldes, at hun ikke forstod spørgsmål fra Berlingske Tidende, hævder hun nu ogsiger, at hendes svar gik på, at hun vil helt ud af EU.

Ulla Dahlerup

Camres EU-suppleant har i to dage fejret, at hun skulle til Strasbourg. Nu er hun rasende og siger: 'Han har fået en lodret ordre om, at han skulle holde sig væk fra Folketinget. Pia Kjærsgaard er tosset på ham' - fordi Camre på sin hjemmeside har kaldt Naser Khader en 'arabisk tæppehandler'.

Morten Messerschmidt

Dansk Folkepartis EU-ordfører fik for to uger siden fra Mogens Camre at vide, at Camre ikke ville i Folketinget, siger Messer-schmidt. Men hvorfor fortalte Camre det ikke til sine vælgere? Til TV-Syd siger Camre: 'Det ville være for bøvlet at få det budskab ud.'

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her