Kommentar

Integrer Danmark, ikke det sorte kabinet

Kære Birthe Rønn Hornbech
Debat
30. maj 2008

Jeres 50 grams berufsverbot handler, som du påpeger, overhovedet ikke om, hvad tørklæder signalerer i en fiktiv dommersituation om 20 år, men om at signalere had og afstandtagen til nydanskere her og nu. Tørklæder signalerer intet som helst for det frie menneske, kun for mennesker tynget af fordomme og indre aggressiv paranoia. Men hvorfor belønne en sådan racisme ved at lave racistiske hastelove, der diskriminerer mod andres ligestilling, integration og hele levebrød? Hvorfor belønne dem, som bevidst skaber sig et politisk levebrød ved at udsende hadefulde signaler og undertrykke andres identitet som en direkte projektion af deres egne indre tvangsforestillinger om islam a la klassisk antisemitisme? Giver man sådanne totalitære kræfter en lillefinger, vil de allerede næste dag kræve yderligere indskrænkning af vores frihed - hvilket da også skete med krav om yderligere apartheidlovgivning over for offentligt ansatte allerede dagen efter jeres særlov.

Ja 'sær', for vil I nu til at bruge løgnedetektor til at afgøre, om den kvindelige jødiske dommer tildækker sig med sin paryk af religiøse grunde eller for at se sexet ud? Eller skal alle dommere til at svede under engelske parykker for at tage højde for det? Og hvordan vil f.eks. jeg kunne få en retfærdig retssag, når det fortsat er tilladt dommere at stille op for disse partier, som offentligt og utilsløret signalerer had mod minoriteter og anderledes tænkende?

Bliv løsgænger

Du sagde i Deadline, at du er bekymret over som integrationsminister på denne måde at lægge andre mennesker for had, men udtrykte samtidig taknemmelighed over, at dette DF-had "har båret regeringen i syv år." Men frie mennesker har et valg til i tide at sige fra, som Martin Niemüller advarede om med sine berømte ord. Du ved, at jeg mere end nogen anden var begejstret over at se dig som integrationsminister i håbet om, at du med dit mere inkluderende menneskesyn ville kunne få danskerne til at åbne sig op og integrere sig med muslimerne på samme succesrige måde, som jeg ser amerikanerne gøre det.

Nu efter dette, dit største nederlag, indser jeg, at integrationen kun har en chance for at lykkes, hvis du går af og sammen med f. eks. Karen Elleman bliver 'frie' liberale løsgængere. Derved kan I tvinge vores DF-regerings to støttepartier til at danne en alternativ samlingsregering hen over midten - direkte vendt mod dette evigt eskalerende had. De indbyrdes partiforskelle, der vil skille jer i en ægte dansk samlingsregering, er bagateller i forhold til den splittelse, I nu giver Danmark. For gennem fortsat borgerkrig mod 'de andre' skaber jeres ikke-inkluderende og afstandtagende signaler lukkede 'udanske' parallelsamfund og en hel tørklædeskov af passiv modstand - stik modsat det billede, jeg ser blandt USA's inkluderede muslimer, der derfor er helt uden opskruede rater af kriminalitet, terrorisme, skizofreni og andre symptomer på såret identitet.

Fortvivlelse

Thi hvert eneste ord, I udgyder, i jeres evindelige mobning af 'de andre', internaliseres jo af de andres børn med jeres undertrykkende budskab: 'Du er ikke ønsket, du har ingen fremtid her.' I deres

fortvivlelse bliver de jeres direkte spejlbillede gennem et modsatrettet hadsk 'du er for dansk'-sprog, som jeg i årevis ord for ord har hørt parallelt blandt USA's marginaliserede sorte børn, men ikke hører

blandt USA's indvandrerbørn. Resultatet kan aflæses i

Pisa-undersøgelserne, hvori vore indvandrerbørn falder lige så langt bagud i forhold til de hvide som USA's sorte - og langt bagud i forhold til lande som Sverige, hvori en sådan konstant offentlig voksenmobning fra regering og medier ikke er acceptabel.

Vil du virkelig, Birthe, lægge stemme til at fortsætte disse mørke år under det sorte kabinet med alle dets sortsvedne, opflammende katastrofer, hvori vi tabte alle disse sårede børn, integrationen og Danmarks fremtid?

Lad dem ikke vinde

Sluttelig et ord til jer, mine muslimske venner, hvoraf jeg efter denne seneste optrapning af hadet mod jeres identitet har hørt mange sige, at nu kan det ikke gå stærkt nok med at få jeres uddannelse for at søge mod friere samfund: Had er et stærkt ord, og til opmuntring vil jeg sige, at det er mit klare indtryk fra mine venner i DF, at disse ikke personligt nærer noget had mod jer.

På den måde ligner de mine venner i Ku Klux Klan, som jeg har arbejdet med i seks år, og som privat har langt flere sorte venner end typiske danskere har indvandrervenner. Nej, DF er ikke ligesom simpelt had (=smerte) helt så let tilgiveligt. For på toppen er der tale om nogle egoistiske magtmennesker, som koldt, kynisk og beregnende bruger en konstant optrappet hadsk og menneskeødelæggende politik for at skabe frygt - ene og alene fordi vi danskere (også I muslimer) passivt har ladet dem få denne undertrykkende magtposition til at forråde vore tidligere danske værdier af tolerance og tillid - både herhjemme og ude i verden.

Lad dem ikke vinde deres næste beregnende slag mod Danmark, ved at I - ligesom dem - vender ryggen til Danmark! Lad os sammen vinde Danmark tilbage - det Danmark i 60'erne, som jeg hører mange af jeres fædre i moskeerne snakke drømme med længsel efter, dengang vi inviterede dem ind i vore hjem og hjerter og derved for en tid gav dem mulighed for at lære vore danske værdier - inden vi begyndte at lukke os om os selv i hadets og mistænkeliggørelsens klassiske antisemitiske erhvervs-diskrimination.

Jacob Holdt, foredragsholder om integration

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Per Thomsen

Jacob Holdt for President!

Per Thomsen

Jakob Holdt:

"På den måde ligner de mine venner i Ku Klux Klan, som jeg har arbejdet med i seks år, og som privat har langt flere sorte venner end typiske danskere har indvandrervenner."

Det er første gang at jeg hører nogen samenligne Dansk Folkeparti med Ku Klux Klan. Det er da egentlig underligt...

Hvornår forstår venstrefløjen og evt. liberalister, at ideologikritik ikke er lig med personforfølgelse?

Jakob Holdt:
Jeg er ikke specialist ud i USA'ske indenrigsforhold, men det forekommer mig at indvandringen af muslimer til USA er sket på en noget anden baggrund end i Europa.
I Europa har vi fået mange muslimske indvandrere, der var forholdsvis lavt uddannede og som i vid udstrækning forestillede sig, at de skulle rejse hjem efter at have tjent nogle gode penge.
Altså har de i udgangspunktet ikke været særligt interesserede i integration, sprog m.m. og de har været forankret i en kulturel baggrund fra landdistrikter.

De muslimer, der er indvandret til USA er i højere grad kommet ind med baggrund i et rimeligt højt uddannelsesniveau. Bl.a. i kraft af green card osv.
De har i vid udstrækning fra starten været indstillet på at bosætte sig i USA permanent og har derfor haft en anden tilgang til integration, sprog osv.

Derfor kan det være lidt svært at sammenligne succesen i integrationen.
Hvis du istedet kigger på, hvordan spansktalende indvandrere i USA klarer sig så er der flere lighedspunkter.
Og resultatet af denne indvandring samt folks måde at tænke og tale om indvandrerne er også mere ens.

USA fører an i den hellige krig mod terror.
I denne krigs navn er titusindvis af civile muslimer blevet dræbt. Man har fløjet dem rundt bedøvede på små ulovlige fly. De er blevet waterboardede, udsat for "stress and duress tactics", mishandlede i Abu Ghraib, Bagram, et ukendt antal "sorte huller" og endelig er der perlen af dem alle: Guantanamo.

USA tager altså de veluddannede ind i landet og bruger dem, der i høj grad kan klare sig selv på det globale arbejdsmarked.
I den anden ende af skalaen ser vi en brutal, kynisk og realpolitisk måde at forholde sig til muslimers liv, død og selvbestemmelse.

Jeg har ikke behov for at klappe i hænderne over USA's fremragende behandling af og syn på muslimer eller invandrere.

Det undrer mig faktisk at du, der har rejst så meget og kender så meget til menneskers forskellige forhold over store dele af kloden ikke i højere grad formår at bygge bro i dit syn på religion, indvandring nationalitet osv.

OK, du skriver at du har venner, der er DF'ere. Det er det tætteste du kommer.
Men, derudover får du da godt nok sat et par folk i kasser og uddelt et par etiketter.

Citat:
"Tørklæder signalerer intet som helst for det frie menneske, kun for mennesker tynget af fordomme og indre aggressiv paranoia."
Så vidt jeg ved vil et flertal i det danske folketing vedtage en lov om brug af tørklæder i danske retssale til efteråret. Så ved vi da, hvordan du ser på dette flertal.

"Det er første gang at jeg hører nogen samenligne Dansk Folkeparti med Ku Klux Klan. Det er da egentlig underligt..."

Blev du heller ikke inviteret til deres fest i Februar ?
http://avisen.dk/blogs/shansen/shansen-vil-jp-eller-andre-mon-trykke-et-...

Jakob Holdt, hvis foredrag jeg har hørt, er rablende gal!

Ku Klux Klan!

Er der ingen grænser for, hvad min gamle avis fra 1943 vil lægge ryg til?

!944.

Et punkt har Jacob Holdt nu ikke ret i. Sverige er dygtigere til at lære eleverne at læse end Danmark, men indvandrerbørn i Sverige halter også meget efter i forhold til svenske børn.

Ulrik Høstblomst

Øgle

Helt tydeligt ikke længere nej

De har gentagne gange lagt spalteplads til Søren Krarup Jesper Langballe Søren Espersen og Pia K

Jeg har dog endnu ikke set Jonni Hansen få spalteplads

Men det er vel et spørgsmål om tid

Men DU har jo selv lagt mængder af "hints" ud på Inf's server

Så det kan konstateres - der eksisterer ikke nogen nedre grænse længere

Svagheden i argumentationen er, at det jo ikke kun er i Danmark at indvandrere underperformer; i det kulturliberale England er muslimerne faktisk mere radikale end i Danmark, og i det republikanske Frankrig bliver der også brændt biler af, så det kan ikke være DF's skyld det hele.

De har gentagne gange lagt spalteplads til Søren Krarup Jesper Langballe Søren Espersen og Pia K

... som tilhører - hvad er det efterhånden? - Danmarks næststørste parti? Fy-skamme!

Fjerdestørste, Erik.

Ulrik Høstblomst

Erik

Nu var det ikke for at begrænse Krarups ytringsfrihed men for at perspektivere at Inf har været udsat for et stabilt højreskred siden det engang var bannerfører for humanisme og tolerance..........

Rolig nu

Ulrik:
Duly noted.

Tænk at Jacob Holdts forslag óm at være imødekommende og bekæmpe splittelsen i samfundet bliver udlagt som rablende gal, al den stund at DF's idelogiske frontkæmpere kan komme med de sygeste udgydelser, og stadig formå at være medlem af det danske folketing.

Det er helt ude af proportion, og det er sgu da fortvivlende. OG ja. Jeg VED GODT at der også findes rabiate muslimske psykopater, men de er i det mindste ikke i folketinget.

13,2 % kan sagtens tage fejl.

@Thor Hansen

"13,2 % kan sagtens tage fejl"

Nu er det altså ikke bare DF's vælgere som støtter den stramme udlændingepolitik, og som er imod en islamisering af det Danske samfund, herunder retssystemet. Alle meningsmålinger har peget på, at der er et massivt flertal mod venstrefløjens og islamisternes fælles projekt til omdannelse af det Danske samfund..

Det er jeg klar over Jens, men det er DF,s vælgere der muliggør den sindsyge polariseringspolitik som DF har gang i.

Jakob Holdt er galt afmatcheret !

Manden bruger / har brugt så meget tid på at frelse Kux klux klan, og mener åbenbart, at DF er det værste satan der findes på jorden. DF er folkevalgt, og et demokratisk parti. At sammenligne DF med klux klux klan er så krænkende som noget kan være. Jakobs naivitet er nået lavpunkt at det kan føles overflødigt at kommentere.

Ydermere har Jakob ingen beviser for at indvandrere klar sig bedre i USA end I Denmark. Desværre for Jakob kan vi alle via medierne følge med, hvad der sker i USA, England, og Frankrig som døjer med massive racistiske problemer, der efterlader Denmark som en paradis for udefrakommende - som den oase nu Denmark er og altid vil være..

Se filmen ”Sicko” hvis ikke du allerede har set den.

Kom igen Jakob!

Ulrik Høstblomst

DFeren

Nu ved jeg ikke hvor meget ældre jeg er end du ?

Men jeg kan fortælle dig at Inf så længe jeg kan huske det har været endog seriøst kritisk indstillet over for cenrtralisme kommandoøkonomi og inhumanisme i de tidligere østblokregimer der var knyttet til Soviet-Unionen

Det har hele vejen igennem været Inf's politik at lægge spalteplads til en kritik rettet mod inhumanisme hvad enten det var på denene side af jerntæppet eller den anden .

Så nej det var ret præcis IKKE som dine uforbeholdne paratfordomme siger dig tolerance overfor undertrykkelse af individet og krænkelse af dets rettigheder men tvært imod stærkt regimekritiske artikler der kendetegnede den del af venstrefløjen der skrev i Inf

DFeren

Dine skyglapper smalner din horisont så dine indlæg er blottet for indsigt og fremstår som rendyrkede perfiditeter

Tak Jacob Holdt for at vi her til lands stadig har mennesker som dig, der frem for alt insisterer på menneskets værdighed - og passende at du giver din åndsfælle Rønn Hornbech en opsang for at slippe taget i de samme værdier.

Besynderligt - i øvrigt - at ingen i tråden interesserer sig for Holdts mest håndfaste pointe som er en opfordring til Rønn Hornbech om at være sin personlige integritet bekendt og forlade et parti, der gnubber sig så voldsomt op at fremmedhadet.

Heinrich R. Jørgensen

Henrik Pedersen:
"Besynderligt - i øvrigt - at ingen i tråden interesserer sig for Holdts mest håndfaste pointe som er en opfordring til Rønn Hornbech om at være sin personlige integritet bekendt og forlade et parti, der gnubber sig så voldsomt op at fremmedhadet."

Det skyldes måske, at Jacob Holdt gentager hvad andre har ytret et utal af gange? ;-)

Så for god ordens skyld (men for hvilken gang?) tilkendegives hermed helhjertet støtte til denne opfordring til Birthe Rønn Hornbech. Vis dig dog som det mandfolk, du er, Birthe!

Ulrik Høstblomst

Måske fordi Inf som så mange andre på det tidspunkt rent faktisk troede på at ofrene ved den kinesiske revolution var det værd.. og Mao jo ret faktisk var en slags ikon for modstanden mod undertrykkelse

Jeg ved ikke nok om Kina til at udtale mik skråsikkert om det men ved meget om centralisme og kan ikke forestille mig at der ikke blev begået mængder af overgreb i kommunismens navn som Inf næppe ville forsvære endsige hædre med den omtalte forside

Og DFeren

Min datter er til sidste skoledag !!

Og mit barnebarns børnehave er strejkeramt og jeg støtter pædagogerne !

Så igen-- din nedladende hånende og intimiderende retorik falder på stengrund

Lad nu være med at blamere dig mere end nødvendigt DFeren

"Min datter er til sidste skoledag !!"

Hvis det er en folkeskole og hun er blond, har du forhåbentlig sørget for livvagter!

@Thor Hansen

"sindsyge polariseringspolitik som DF har gang i"

Det er ikke DF som skaber denne polarisering. Det er islamisterne og venstrefløjen der gør det med deres vanvittige krav om, at det Danske samfund skal indrettes efter islamiske normer og værdier. DF er blot et af de mange udtryk for den modstand der findes mod dette 'projekt' i størstedelen af befolkningen. Denne modstand finder du langt inde i VK og Socialdemokratiets rækker. Ja, sågar den radikale Simon Emil Ammitzbøll har udtalt han er imod, at dommere bærer religiøse symboler i landets retssale.

Men hvis dette tørklæde virkelig 'bare er 30 gram stof' som venstrefløjen og islamisterne høvder, så forstår jeg ikke hvorfor disse kvindelige muslimske jurister ikke bare tager det de par timer de sidder i retssalen. Hvis tørklædet ikke betyder noget, så skulle det da ikke være noget problem???

Måske fordi Inf som så mange andre på det tidspunkt rent faktisk troede på at ofrene ved den kinesiske revolution var det værd.

Mao er, i lighed med Stalin, en af dette århundredes største statsmænd. Ligesom Rusland under Lenin (der har mindst ligeså blodige hænder som Stalin) gennemlevede Kina 150 års udvikling på 20-30 år. Mao er selvfølgelig ikke hele historien, men uden Den store Rorgænger ville Kina stadig være underlagt kanonbådsdiplomati den dag i dag.

Der blev rigtignok knækket nogle æg, men store statsmænd er som regel også store mordere, men store imperier kræver store mængder blod. Den verdensorden vi har i dag, bygger på et økonomisk regime der konservativt sat dræber en halv million mennesker om året. Der er ikke krudt og kugler involveret, men årsagen og effekten er klar for enhver, og de ansvarlige ligeså skyldige i massemord som Mao var det.

Og så snakker vi ikke engang om, hvordan USA blev grundlagt: dér kan man virkelig tale om effektiv integration.

Erik B.

Det er muligt at Mao var en stor statsmand, men tror du ikke informations fascination af den store rorgænger, gik mere på hans ideologiske tilhørsforhold end hans statsmandsevner?

Per Thomsen

Det er klogt at "DFéren" ikke oplyser sit navn. Så risikerer vedkommende jo ikke at blive ekskluderet af partiet for landsbytosseri i stil med Louise Frevert og alle de andre...

Sikkert. Det er i og for sig underordnet: en fører er en fører og folk elsker førere. Jeg har mistanke om, at det folk i virkeligheden har imod Cheney et al. er ikke så meget at de er mordere, men at de er små mennesker, tyveknægte der ikke vil noget med magten.

USA har (eller måske rettere havde) ressourcer til at ændre verden til det bedre, men de mistede muligheden for at præge historiens gang, da de lod bankfolk diktere deres udenrigspolitik.

Mon ikke SF har bevist at de endnu tilhører venstrefløjen hvad islamisme angår. I hvert fald har de aflyst demonstrationen mod mørkemændene, og i stedet begyndt at argumentere for, at vi skal give asyl til Guantanamofangerne.

Efter læsningen af Jascob-Biedermann-Holdts udladning er jeg kommet til den (ubehagelige) erkendelse, at Max Frisch kamp mod naivisme- og tåbelighedens sejrsgang - f.eks. med teaterstykket: ”Biedermann og brandstifterne” har været spild af tid.

En betydelig del af menneskeheden styrer fortsat som lemminger mod totalitære, menneskefjendske og undertrykkende ideologier, der inddeler mennesker i race-rene (-urene); klasse-rene (-urene): eller bare i rene- og urene, ja endog køns-rene (mænd) og køns-urene (kvinder).

Begrædeligt, at man efter læsningen må konstatere, at Biedermann-Holdt, bevidst eller af uvidenhed er med til at understøtte en totalitær kultur, der så træfsikkert er beskrevet her: ” Demokrati er ikke, at en mand kan tale om politik, uden at nogen truer ham. Demokrati er, at en kvinde kan tale om sin elsker uden at blive slået ihjel.
Dr. Sauad M. Al-Sabah, citat fra www.homa.org (2003)

Måske vil hr. Biedermann-Holdt, der kæmper så hårdt for, at islamismens fane skal have adgang til danske dommerpodier, m.v., ved lejlighed forklare for vi undrende, hvordan sådanne ideologier harmonerer med sekulært demokrati og menneskerettigheder?

Eller er det måske sharia-staten, der er Biedermann-Holdt og Kritiske Muslimers endemål?

Personligt mener jeg, at alle burde kunne erklære sig enige i dette udsagn: Gæster kan synes om os, - eller lade være. Det er deres valg. Ingen gæst bør føle sig tvungen til at blive. Men, det kan aldrig blive værten, der skal tilpasse sig gæsten(!), i hvert fald ikke ud over, hvad han måtte ønske af hensyn til sit renommé som vært.

Heinrich R. Jørgensen

Hvis USA ønsker at ændre (dvs. overtage kontrollen med) verden, er deres eneste chance vel at gøre forsøget meget snart? Deres økonomi er hastigt på vej ned, og deres militære kapacitet ifht. resten af verden bliver næppe stærkere end nu? Har de reelt nogen anden mulighed, med mindre de er villige til at se deres nation og magt svinde betragteligt ind? Jeg kan ikke se, at der findes røster i USA, der har andre, mere fredelige, bud på hvordan USA omstiller sig de kommende mange år.

Heinrich R. Jørgensen

Ups. Indlægget var en fortsættelse af tankerækken Erik B. indledte...

@Henrik Pedersen

"Tak Jacob Holdt for at vi her til lands stadig har mennesker som dig, der frem for alt insisterer på menneskets værdighed "

Du sætter altså islamisering af det Dansek samfund lig med 'menneskelig værdighed'?? Ville du mene det samme, hvis der var tale om en dommer der insisterede på at bære nazi-armbind?? Ville det også være et sprøgsmål om 'menneskelig værdighed'.

Ja, spørgsmålet er om det er for sent. Efter Anden Verdenskrig havde de chancen: de var (eller blev i hvert fald opfattet) som en fakkel, der oplyste verden. De kunne have bygget et imperium på oplysning, frihandel og ideer som modgift til kommunismen, men valgte den slagne vej: militarisme og udplyndring.

I dag har USA ikke meget troværdighed tilbage. Der er god grund til at Burma ikke vil lade vestlige NGO'ere ind i landet, for de er dybt infiltreret af spioner og gør i bedste fald ingen skade, mens de i værste fald kan bombe enhver udviklings-økonomi tilbage til stenalderen på et års tid.

"jeg hører mange af jeres fædre i moskeerne snakke drømme med længsel efter, dengang vi inviterede dem ind i vore hjem og hjerter og derved for en tid gav dem mulighed for at lære vore danske værdier"

Jacob Holdt taler imod bedre vidende. Det var en relativ lille indvandring Danmark havde i forbindelse med opsvinget i 1960'erne, og de hed iøvrigt ikke 'indvandrere' men 'gæstearbejdere', og skulle have været sendt hjem da der i midt-70'erne ikke var mere arbejde til dem. Den store tilstrømning af ikke-vestlige 'flygtninge' (muslimer) kom i forbindelse med den katastrofale udlændingelov af 1983. I 1983 havde vi en tårnhøj arbejdsløshed, og havde absolut ikke brug for ukvalificeret arbejdskraft fra den 3. verden.

Iøvrigt er det noget vrøvl at vi "dengang vi inviterede dem ind i vore hjem og hjerter". I 1960'erne blev de kørt direkte fra lufthavnen ud til samlebåndet fra fabrikken, og boede for sig selv i dertil lejede klubværelser ect.

"Tørklæder signalerer intet som helst for det frie menneske, kun for mennesker tynget af fordomme og indre aggressiv paranoia." skriver Jacob Holdt.

Og deri har han jo helt ret.

Så er det blot, at jeg helt stilfærdigt på påpege, at det er islamisterne, både mænd og de tørklædeundertrykte kvinder, der netop lægger de ufrie og undertrykkende og paranoide værdier i det islamiske tørklæde.

At påpege det samt respektere og lytte til, hvad islamisterne siger, kan derfor aldrig være problemet. Problemet er islamisterne og islamismen og de værdier disse lægger i det islamiske tørklæde.

Farshad Kholghi siger det ganske fornuftigt her:

http://www.youtube.com/watch?v=YZcr_cqhArQ

Fake Alfons du glemte at reklamere for Pias ugebrev!

Per Thomsen

DFéren:

Hvorfor er du så interesseret i at jeg skal oplyse mit navn? Hvad skal du bruge det til?

Du er jo mindst lige så langt ude som Louise Frevert, så hvis du fortalte hvad du hed ville du blive udrenset pr. omgående. det er såmænd bare det jeg ønsker at påpege.

Der er flere medlemer af Dansk Folkeparti der lejlighedes skriver til dette forum med angivelse af deres navn, men de udtaler sig jo også på en langt mere moderat måde, end du gør...

Per Thomsen

DFéren:

Hvorfor er du så interesseret i at jeg skal oplyse mit navn? Hvad skal du bruge det til?

Du er jo mindst lige så langt ude som Louise Frevert, så hvis du fortalte hvad du hed ville du blive udrenset pr. omgående. det er såmænd bare det jeg ønsker at påpege.

Der er flere medlemer af Dansk Folkeparti der lejlighedsvis skriver til dette forum med angivelse af deres navn, men de udtaler sig jo også på en langt mere moderat måde, end du gør...

Præstesønnen Jacob Holt viser endnu en gang - det gjorde han såmænd også lang tid før Muhammed-krisen - at han har det bedre med muslimske hel- eller halvfachos som Abu Laban, end han har det med sekulære danskere og muslimer.

Hvilken overraskelse.

Det eneste jeg efterhånden spørger mig om, når jeg læser sådan et indlæg: Manipulerer Holt og konsorter når de taler om racisme - eller kan de vitterlig ikke kende forskel på racisme og religionskritik???

Jacob Holdt har kæmpet for diktatur og undertrykkelse hele sit liv, og det bliver han åbenbart ved med.

Ulrik Høstblomst

Kim

???

Hvor er det lige du har haft dit hovede i det seneste par tre fire årtier ?

Manipulerer Holt og konsorter når de taler om racisme - eller kan de vitterlig ikke kende forskel på racisme og religionskritik???

Selvfølgelig kan de det, men det ville jo være taktisk usmart at gøre DF stuerene, som det udtrykkes i de kredse!

Langt nok fremme til at konstatere at KGB agent Holdt generelt ikke holder af frihed og demokrati.

Kim Vibe:

Jacob Holdt har kæmpet for diktatur og undertrykkelse hele sit liv, og det bliver han åbenbart ved med.

Dén må du meget gerne forklare hvad du mener med, helt præcist.

Holdts gode Stasi-ven....at han vil opretholde et venskab med et Stasi-svin siger vist alt:

http://www.american-pictures.com/gallery/friends/Joerg.Meier.htm

Per Thomsen

Det er jo en sand perlerække af citater, som DFeren der har fundet frem. Jeg takker mange gange. Som den gode PH engang sagde (citeret efter hukommelsen):

"Sagen er dermed sat på spidsen, og der står den jo meget godt."

Bortset fra det, så taler du jo uden om, min gode DF´er. Hvorfor vil du ikke indrømme, at du villle blive kylet du af dit parti hurtigere end du kan nå at sige "Danmark for danskerne", hvis du afslørede din identitet?

Jeres Führer er bestemt ikke fornøjet med alle de ekstreme udtalelser du kommer med i hendes partis navn...

Så vidt jeg husker forlod hr. Holdt sin gamle lejlighed efter indbudte flygtninge blev for mange i den. Om han blot var træt af lejligheden eller de mange mennesker han havde inviteret ved jeg ikke. Om det havde noget med had og mistænkeliggørelse at gøre, tvivler jeg på. Jeg tror det bare blev for meget.

Per Thomsen

DFéren:

"Du siger at hvis DF kendte min identitet, så ville jeg blive ekskluderet. Samtidig siger du at DF er nazistisk parti. Konklusionen må så være at DF ikke er så slemme endda."

Konklusionen er at Pia Kjærsgaard gerne vil have at vælgerne synes at partiet er nogenlunde stuerent, og derfor er det kun medlemmer af topledelsen som eksempelvis Mogens Camre og de sorte præster, der har lov til at komme med kestreme udtalelser.

Per Thomsen

DFéren:

"Du siger at hvis DF kendte min identitet, så ville jeg blive ekskluderet. Samtidig siger du at DF er nazistisk parti. Konklusionen må så være at DF ikke er så slemme endda."

Konklusionen er at Pia Kjærsgaard gerne vil have at vælgerne synes at partiet er nogenlunde stuerent, og derfor er det kun medlemmer af topledelsen som eksempelvis Mogens Camre og de sorte præster, der har lov til at komme med kestreme udtalelser.

Sider