Læserbrev

Kommentatorernes tvivlsomme CV

Debat
27. juni 2009

Det er velkendt, at én af vejene til mediernes søgelys som 'særlig sagkyndig' kommentator er tunge fængselsdomme. Klaus Riskær Pedersen, Rasmus Trads, Peter Brixtofte og Kurt Thorsen er blandt dem, der tænder lyset for Stein Bagger for enden af tunnelen. Kan Bagger ikke vente fire år, kan han komme i praktik i tv-studiet under første udgang.

Størst af alle er dog Jørn 'Jønke' Nielsen, 'Markrellens' drabsmand. Han repræsenterer ikke alene en organisation, som får større medieomtale end LO og Dansk Arbejdsgiverforening til sammen. Som præsident for Hells Angels betjener han sig i lighed med Det Hvide Hus i Washington af skiftende talsmænd.

I lørdags var det dog præsidenten selv, som talte til folket. Efter at have forsikret - hvad ingen vil betvivle - at rockerne i gennem mange år har prøvet at være venner med indvandrerbanderne - lige børn leger som bekendt bedst - begrunder han sin tålmodigheds udløb sådan: »De (altså indvandrerne) råber ad lyshårede piger på gaden, kalder dem ludere og forulemper folk i byen, på diskoteker osv,« siger Jønke og sætter befolkningen kniven for struben: »Vi har også børn i skolerne og kærester, som gerne vil gå i fred på gaden. Det kan være, at resten af Danmark vil eller ikke tør andet, men vi gider ikke finde os i den opførsel,« siger Jønke med den erfaringens vægt, livet har givet ham.

Rabiat højrefløj

Et flertal af Folketingets partier kalder Jønkes udtalelser racisme, VK-partiernes ordførere gør det noget tøvende, mens præsidentens ligemand på mediefronten, danskernes daglige tv-gæst, Peter Skaarup, naturligvis afviser racismebeskyldningen mod Jønke. Alt andet ville være selvanklagende - en erkendelse af, at Jønke og Pia Kjærsgaard i udlændingepolitikken gør fælles sag.

Andre ved, at bandekrigene ud over prostitution, narkohandel, beskyttelsespenge og anden alvorlig kriminalitet på begge sider fronten også handler om racisme. Fodboldklubben AGF's supportere, White Pride, har for længst erkendt det og udtalt deres støtte til Pia Kjærsgaard - formentlig i mangel af bedre parlamentarisk alternativ.

Johnny Hansen lader vente på sig i Greve.

Udlandet har vidst det længe og fik det endnu engang bekræftet ved EU-Parlamentsvalget 7. juni: Den danske regering bygger sin magt på et parti, som i lighed med den øvrige rabiate europæiske højrefløj har fremgang ved at bruge kriminelle indvandrere som hetz mod hele grupper af etniske mindretal. Og Kjærsgaards succes synes uden ende. Nu får hun også offentlig støtte af Jønke, hvis budskab stikker lige ind i hjertet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Travis Malmzon

"Den danske regering bygger sin magt på et parti, som i lighed med den øvrige rabiate europæiske højrefløj har fremgang ved at bruge kriminelle indvandrere som hetz mod hele grupper af etniske mindretal."
Nu er det sikkert blot dårligt dansk, men kriminelle indvandrere bedriver faktisk hetz mod resten af de etniske mindretal, og alle andre for den sags skyld.

Ærgerligt at hverken anstændige indvandrere eller den danske venstrefløj vil erkende dette og være med til at gøre noget ved problemet.

Men måske er de kravlet for højt op i træet de seneste 20 år, til at de tør kigge ned.

Vi der bor i København oplever jo problemerne hver weekend, og hører ikke mindst om det fra vore børn.
Og jeg har ikke grund til at tro det skulle være bedre i resten af landet.
Det går i hvert tilfælde ikke bedre i Hundige:
http://ekstrabladet.dk/112/article1187360.ece

Ikke så underligt at der opstår vælgermæssig støtte til det eneste parti som adresserer problemet.

Blot trist at dette parti er fascistisk og gør hvad det kan for at køre ladet i sænk sammen med en flok følgagtige borgerlige politikere, men det er åbenbart den pris man er villig til at betale for at bevare 'den gode tone'.

Jeg tror vores børnebørn ville sætte pris på at VI løser problemerne, og ikke sender regningen videre til dem, når de nu også skal rydde op efter vores miljøsvineri.

Inger Sundsvald

Det er egentlig ikke så underligt, at den slags folk forherliges. Se dog på hvad vi har af politikere med uldne papirer. Der er alt fra folk der bedriver kreativ bogføring og vildleder Folketinget groft, til dømte våbenkriminelle og folk som ikke kan kende forskel på det offentliges og egen økonomi. For ikke at tale om folk som deltager i jagtture med de fine og modtager tilskud til forskellige indkøb.

Niels Mosbak

Inger Sundsvald

Eller ikke rigtigt kan finde ud af hvor de bor!

Inger Sundsvald

Niels Mosbak

Ja, listen er lang og grim. En flok plattenslagere og bondefangere er de, og det der er meget værre.

Ja så længe vi frygter lovbrydere mere end lovgivere, forbliver vi får.