Læserbrev

Borgerne vil et rødt København

Debat
6. november 2013

Lars Berg Dueholm (LA) kommenterer i et debatindlæg den 30. oktober 110 års ubrudt rødt flertal i København. Han begræder, at alt tyder på, at de røde også vil få flertallet i den kommende valgperiode.

Gennem historien med skiftende landspolitiske vinde, i opgangstider, hvor det er gået godt for Danmark, og i krisetider, hvor vi har måttet spænde livremmen ind, har københavnerne haft tillid til, at Socialdemokraterne kunne styre dem igennem. Det er jeg utrolig stolt af.

Det er ikke nogen tilfældighed, at Socialdemokraterne ved hvert eneste kommunalvalg i mere end 100 år er blevet det største parti.

Socialdemokraterne vil en mangfoldig by, hvor der er plads til alle, både sosu-assistenten og direktøren, den etniske dansker og somalieren. Det vil københavnerne også. Socialdemokraterne vil en grøn udvikling af byen, hvor miljøhensyn, den kollektive trafik og cyklisterne har høj prioritet.

Det vil københavnerne også. Men for socialdemokraterne er det også vigtigt, at familien kan have en bil og finde et sted at parkere den. Vi socialdemokrater vil føre en økonomisk ansvarlig politik. Vi vil ikke, som de borgerlige, dele skattelettelser ud til de mest velhavende.

Vi vil hellere renovere vores skoler og sørge for, at der er daginstitutioner til de små. Det værdsætter de mange børnefamilier, der har fået lyst til at blive boende i byen, fordi København er rummelig har plads til børn.

Plads til alle

I budgettet for 2013 var Liberal Alliance og Lars Berg Dueholm med til, som Lars Berg Dueholm skriver, at afskaffe afgiften for restauranters og cafeers udeservering. Vi vil gerne det brede samarbejde på Rådhuset, også med de borgerlige partier.

Ligesom de borgerlige vil vi skabe bedre rammer for erhvervslivet, for det er vigtigt, at vi har et erhvervsliv, der lever og vokser, skaber velstand og arbejdspladser. Socialdemokraterne vil et København, hvor mennesker trives, og hvor der er plads til alle. Det vil Københavnerne også.

Derfor håber jeg, at københavnerne den 19. november igen vil give os mandat til at stå i spidsen for København, så vi kan fortsætte udviklingen af den by, vi alle elsker og respekterer.

Frank Jensen, overborgmester i København (S)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Uinteressant valgpropaganda

Skal der virkelig føres valgkamp af de opstillede kandidater og deres allierede på Informations efterhånden meget sparsomme debatside?

Det ville give mere indhold og udfordring, hvis Information lod de stemmeberettigede komme til!