Læsetid: 1 min.

Folk

27. marts 2014

Fremtidsfolk I

Facebook har netop spenderet 10 mia. kr. på Oculus Rift – et firma, der udvikler virtual reality-briller. Mark Zuckerberg og co. synes åbenbart ikke, vi kigger nok på vores telefoner og vil nu skabe en virtuel verden, hvor alt kan likes og deles.

Fremtidsfolk II

Google er nået et skridt længere med deres Glass-briller, der ikke bare skal forbedre din verden, men også se godt ud, mens de gør det. De har derfor indledt et samarbejde med RayBan, der vil gøre det stilet at være halv maskine.

Fortidsfolk I

Kim ‘Kanonarm’ Köbke må holde af de gamle arkadespil. Han spillede uafbrudt i 49 timer og tog dermed rekorden. »På et tidspunkt fik jeg synsforstyrrelser. Der så jeg nogle røde og grønne mønstre overalt,« fortæller den glade sejrherre til TV 2.

Fortidsfolk II

Der er noget at glæde sig til. Rygter fra den britiske avis The Sun fortæller, at Spice Girls overvejer at samles igen. Planen er en verdensomspændende turné, hvor ingen ringere end Back Street Boys spiller med. Juhuu!

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu