Læserbrev

Birgitte Andersen, 48 år: 7-9 timers opbevaring

»Vores værdier bør efter min mening ændres radikalt. Vores børn bliver opdraget og guidet af andre end forældrene.«
11. november 2014

I Danmark har samfundet ændret opfattelse af, hvordan vi opfatter familien og børnehensyn. Det betyder, at man langt hen af vejen har accepteret, at der bliver taget større hensyn til forældrene og deres hårde arbejdsliv end at acceptere, at de voksne drosler ned på karrieren og indhenter det igen, når børnene er blevet lidt ældre. Børn i institutioner bliver stillet over for urimelige vilkår som 7-9 timers opbevaring, fordi begge forældre mener, at deres job er vigtigere end kvalitetstid.

De små bliver udsat for konstant smittefare, fordi forældre sender deres børn afsted med en panodil i kroppen. Så bliver feberen nemlig først opdaget op af dagen. Vi ser det hver eneste dag. Desværre. Vores værdier bør efter min mening ændres radikalt. Vores børn bliver opdraget og guidet af andre end forældrene. De har nemlig kun tid til at putte mad i munden på dem, inden de putter dem for natten.

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Torben Selch
Torben Selch anbefalede denne artikel

Kommentarer