Læserbrev

Jette Nielsen, 58 år: Forældre kan noget særligt

»At være forældre i dag kræver, at du træffer langt flere bevidste valg, end du tidligere har skulle træffe.«
11. november 2014

At være forældre i dag kræver, at du træffer langt flere bevidste valg, end du tidligere har skulle træffe. Som forælder skal du overveje, hvor økonomisk hårdt du vil binde dig, om det er karriere eller dit barn, der skal være i fokus, og om du selv eller andre skal passe dit barn de første år.

Her har politikerne et rigtig stort ansvar i forhold til at lytte til kompetente fagfolk, der gennem forskning ved, hvad den tætte relation til forældre betyder for et barns udvikling og dets senere tro på egne evner. Dette fundament kan ikke erstattes af 5 år i institution med skiftende voksne, støj og uro, projekter med 'læring' for øje og manglende kærlighed, som kun forældre kan give deres børn. 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu