Kronik

’Det Genforenede Højre’

Det er på tide, at centrum-venstre går til angreb på højrefløjens hadefulde islamretorik. F.eks. ved at udnævne værdiordførere, der kan give Pia Kjærsgaard kamp til stregen
Karen Jespersen (t.v.) og Pia Kjærsgaard ville være selvskrevne til en eventuel ny højre-partidannelse.

Jens Nørgaard Larsen

Debat
4. marts 2015

Få dage efter tragedien i Paris offentliggjorde Jyllands-Posten en meningsmåling, som viste, at 13 procent føler, at der er behov for et parti til højre for Dansk Folkeparti (DF). Jeg tør ikke gætte på, hvad en lignende undersøgelse ville vise, hvis den blev foretaget her i kølvandet på angrebene i København.

Budskabet blev selvfølgelig modtaget med tilfredshed af toppen i DF, som dagligt i medierne forsøger at tegne et falsk billede af partiet som midterparti og bærer af ytringsfrihedens fakkel.

Flere foreslog forståeligt en ny partidannelse, Det Forenede Højre, samlet om den største gruppe blandt ligesindede, i dette tilfælde Dansk Folkeparti. Det ville minde om Enhedslistens tilblivelse i 1989, idet det skulle rumme gamle kendinge, lidt forskellige ganske vist, men med en fællesnævner.

Navnet ’Det Genforenede Højre’ er dog mere dækkende, for flere af de senere års højreaktivister har været ind og ud af Dansk Folkeparti, frivilligt eller tvunget af meningscensuren i det, der ynder at fremstille sig selv som ytringsfrihedens kerneparti.

Oplagte partimedlemmer

Lad mig give nogle eksempler på udtalelser fra grupperinger, der burde kunne vinde fodfæste i det nye parti.

Helt oplagt er Dansk Samling. Formand Uhrskov Jensen er tidligere lokalt bestyrelsesmedlem i Dansk Folkeparti. Han var den 24. januar gæst i DR2’s Deadline hos Niels Krause-Kjær, som henviste til en blog i Jyllands-Posten, hvor Uhrskov Jensen hævdede, at genetiske forskelle kan spille en rolle i muslimers påståede ulyst til integration. Til det svarede Jensen: »Det er i hvert fald en mulighed (…) at der er en genetisk forklaring.«

Nicolai Sennels, initiativtager til Pegida-bevægelsen i Danmark, tidligere folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Aarhus: »Muslimers genetiske arvemasse er stærkt degenereret, uintelligent og voldelig« (september 2010, europenews.dk).

Lars Hedegaard, tidligere medlem af DF og tidligere formand for Trykkefrihedsselskabet, nu løsgænger ved det kommende folketingsvalg i håb om at opnå de nødvendige cirka 20.000 stemmer i en storkreds: »Piger i muslimske familier bliver voldtaget af deres onkler, deres fætre eller deres far.«

Danskernes Parti, som bedst kan sammenlignes med Svenskernes Parti, hvis beskrivelse af sig selv lyder: Nationalkonservativt parti på genetisk grund. Forud for de svenske lokalvalg sidste år, som faldt sammen med rigsdagsvalget den 14. september, var der i øvrigt en vis bevægelse mellem kandidater fra Svenskernes Parti og Dansk Folkepartis søsterparti Sverigedemokraterna.

Tilføjes kan backing groups som Den Danske Forening og Trykkefrihedsselskabet, hvis synspunkter harmonerer med den fremtrædende DF’er Mogens Camres: »Muslimer skal bo i Muslimland.«

’Det Genforenede Højre’ vil tilmed kunne lægge ud med sit eget partiorgan, Karen Jespersen/Ralf Pittelkows hadefulde propagandahjemmeside Den Korte Avis, som under betegnelsen pressestøtte til fremme af journalistisk kvalitet og mangfoldighed helt absurd hvert år betænkes med 88.000 kroner i statslig bistandshjælp.

Den norske løsning

Hvad stiller centrum-venstre op over for den europæiske højrebølge, som også omfatter Dansk Folkeparti, selv om partiet fremstiller Danmark som en enklave med sig selv som en lysende undtagelse fra den mørke højreradikalisme?

Umiddelbart er der to modeller: den inkluderende norske og den ekskluderende svenske.

I Norge blev DF’s søsterparti, Fremskrittspartiet, efter stortingsvalget i september forrige år optaget i Høyres regering. Siden har Fremskrittspartiet mistet flere end 200.000 vælgere, ifølge Sentio Research den 25. februar i Dagens Næringsliv en tilbagegang fra valgets 16,3 procent til 9,2 procent. Partiet styrtbløder under afsløringen af dets egentlige politik, som langt hen ad vejen er sammenfaldende med Dansk Folkepartis, selv om partiets leder, finansminister Siv Jensen, finder DF for rabiat. Samtidig nærmer Arbeiderpartiet sig ifølge seneste måling fra norsk Gallup 40 procent, en fremgang fra 55 til 75 mandater.

Den allerseneste meningsmåling giver Arbeiderpartiet hele 42,7 procent. Flere små partiers stemmespild taget i betragtning er det kun fem mandater fra absolut flertal til de norske socialdemokrater. Der er tale om det bedste resultat siden 1998 – blot til orientering for dem, som hævder, at den nordiske socialdemokratiske model skulle være under afvikling.

Den svenske løsning

Som bekendt er det svenske samfund et af den danske højrefløjs hadeobjekter. Man taler om ’den svenske syge’ uden ytringsfrihed i landet med de ellers højprofessionelle medier, som er mere nuancerede end de danske, også regionalt. Disse kredse mener i fuld alvor, at der i vores moderne, globale it-samfund skulle gå en usynlig, nærmest uigennembrydelig informationsmur gennem Øresund og rundt om Sverige i stil med den, som under Den Kolde Krig delte Europa, og som kun signaler fra den CIA-støttede Radio Free Europe var i stand til at bryde igennem til de sovjetiske vasalstater. Muren skulle med andre ord efterlade svenskerne som oplysningsmæssigt underernærede.

I Sverige er de store partier med decemberaftalen, som den kaldes, gået sammen på visse områder og bruger deres mandater og demokratiske ret til at afvise Sverigedemokraternas rabiate politik. Det har skabt stor kvababbelse på den borgerlige fløj herhjemme med frydefulde forventninger om en kommende jordskredssejr til Sverigedemokraterna: »Så kan de lære det, de svenskere!« Og »Sosserne kan bare vente sig!«

Ved rigsdagsvalget i september fik Sverigedemokraterna 12,9 procent. Gennemsnittet for meningsmålingerne i december var ifølge Sifos’ status 14,8 procent, som i januar i år faldt til 14,5 procent, mens de svenske socialdemokrater er gået frem fra valgresultatets 31,0 procent til 31,8 procent i januar. Altså intet jordskred til fordel for Sverigedemokraterna, snarere lidt jordsmuld, og ingen huskekage til socialdemokraterne, men dristigt er det naturligvis at forudsige resultatet om små fire år.

Modstand

Ingen kan sige, om de to modeller ville være gangbare herhjemme. Men det er på tide, at centrum-venstre, inklusive mit eget parti, yder modstand mod højrefløjens misbrug af hjernevaskede, forbryderiske islamister, der generaliserer anderledes tænkende og troende. Det har højrefløjen gjort i årtier. Et citat fra Pia Kjærsgaard (DF) fra Information, julen 1997: »Danmark er et lille land, og vi vil ikke forstyrres. Og selv om det lyder lidt firkantet, så mener jeg faktisk ikke, at Danmark er et naturligt sted for muslimer.« Begyndelsen kunne være, at regeringspartierne og deres parlamentariske støtter udpeger ’værdipolitiske ordførere’, så Pia Kjærsgaard ikke gang på gang og helt alene får lov at boltre sig i medierne i forsøget på at tage patent på danskheden og danske værdier, herunder ytringsfriheden, som hendes eget parti gang på gang lader hånt om.

Derfor var det også velgørende at opleve Helle Thorning-Schmidt (S) i rollen som værdipolitiker i folketingsdebatten om danske værdier for nylig, hvor hun udstillede Kjærsgaards udanske og famlende argumentation, da det viste sig, at ytringsfriheden i Dansk Folkeparti ikke rækker til et prisskilt på arabisk i en Føtex i Sønderborg.

Sådan er dobbelttænkningen i et parti, som screener potentielle medlemmer og ekskluderer gamle medlemmer i bundter, hvis de kvækker det mindste mod partibosserne. For som den selvbestaltede vogter af det frie ord, Pia Kjærsgaard, sagde til en avis forleden: »De her folk har ret til at bruge deres ytringsfrihed. Vi gider bare ikke høre på dem i Dansk Folkeparti.«

Lars Weiss er formand for den socialdemokratiske gruppe i Københavns Borgerrepræsentation

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Jeg kan såmænd ikke se at er brug for flere værdiordførere, dem er der rigeligt af hele vejen rundt. Men måske man skulle spørge sig selv, om alle dem, som idag stemmer på DF virkelig er muslimhadere...

Jeg tror det ikke, men det er desværre tydeligt, at centrumvenstre åbenlyst vælger at ignorere den bekymring, der er i befolkningen over den stadigt stigende indvandring

. For en stor dels vedkommende, ville DF vælgere formentlig stemme socialdemokratisk. Jeg tror ikke på, at DF har et naturligt leje på 20 %, som de er vokset til de seneste år. Tallet er nok nærmere de 10 %, så hvis centrumvenstre ville give ordentlige og ærlige svar på indvandringspolitikken - uden alt muslimhadet, var DF kørt ud på et sidespor og den sorte regering stadig et mareridt vi har til gode. Men jeg drømmer tydeligvis...

Den stadigt stigende Indvandring og den mislykkede integration fortsætter i samme spor som de sidste 30 år. "Det Danmark du kender' er jo i virkeligheden snart fortid" og så er det ligegyldigt, at vi får to muslimhadende DF partier istedet for et, ansvaret er i sidste ende centrumvenstres, især socialdemokraternes, der har svigtet sit ansvar ved ikke i det mindste at lytte til almindelige menneskers bekymring og til en start stoppe indvandringen.

Vi kan være stolte over det store arbejde vi har haft med at samle en masse flygtninge op i vores lille redningsbåd, men tidspunktet er også nået dertil hvor der skal kæmpes om de sidste pladser, og hvem får glæde af det? Rigtigt gættet - muslimhaderne!

Det bliver ikke nemt at være muslim i Danmark, uanset hvor vel integreret den enkelte måtte være, hvis der ikke tages et timeout.

Af samme grund er der faktisk også temmelig mange ikke troende muslimer som stemmer på DF. De kan jo også sagtens se, hvordan bydele, skoler og parallel samfund udvikler sig, når muslimer med koranen i hånden, får muligheden for at sætte dagsorden.

Det er ikke en fremtidsdrøm eller mareridt, men ganske enkelt virkelighedens Danmark!

Henrik Nielsen, Preben Haagensen, Peter Taitto, Carsten Hansen, Rasmus Kongshøj og Morten Pedersen anbefalede denne kommentar
Torben Lindegaard

@Lars Weiss

” Derfor var det også velgørende at opleve Helle Thorning-Schmidt (S) i rollen som værdipolitiker i folketingsdebatten om danske værdier for nylig, hvor hun udstillede Kjærsgaards udanske og famlende argumentation, da det viste sig, at ytringsfriheden i Dansk Folkeparti ikke rækker til et prisskilt på arabisk i en Føtex i Sønderborg”

Det klinger uskønt, som en omvendt Joseph McCarthy med halv skrue, når du beskylder en politisk modstander for at argumentere udansk. Der er ingen enkelt person eller gruppe, der har ret til definere danskheden.

Kirsten Kathrin, Rasmus Kongshøj og Mette Grue anbefalede denne kommentar
Bjarne Falk Rangård

Vi burde ret let kunne danne et forenet Højre.
Læg partierne Venstre og Dansk Folkeparti sammen til Danmarks Liberalistiske Højreparti.
Medlemmer der direkte kan indgå uden problemer må være følgende:
Pia Kjærsgård, Inger Støjbjerg, Karen Jespersen, Søren Krarup, Søren Espersen, Claus Hjorth Frederiksen, Troels Lund Poulsen og så kan de få Lars Løkke Rasmussen som statsministerkandidat.
Ikke flere værdiordførere, Tak. Udtalelser fra denne samling vil være tilstrækkeligt mudder i en seriøs politisk debat.
Hvor de anstændige Venstrefolk og enkelte seriøse DF´er vil gå hen må de selv bestemme.
Måske kan Konservativt Folkeparti samle dem op.

Vi mangler sørme en forenet venstrefløj, så vi kan høre deres værdiudlægning.
Hvad har vi?
EL +SF med et let drys S kan det måske blive til.
R nedsætter et udvalg for at finde sin retning.

Vibeke Rasmussen

Æhmmm … Lars Weiss skulle måske, før han kaster sig ud i et frådende angreb på andres hadefulde sprogbrug, liiige tjekke sit eget først – inden han trykker "send"?

Og, som Erik Jensen er inde på, måske vende blikket indad og tjekke sit eget parti og dets politik, inden han går i hadefuldt selvsving over "højrefløjen"?

Og … er det så ikke også snart på tide, at det går op for Pia Kjærsgaard-haderne, at DFs formand er og efterhånden i to-et-halvt år har været Kristian Thulesen Dahl – som gennem tykt, tyndt og stadig har stået bag sin nu "værdiordfører" – og adresserer deres foragt for, kritik af og had mod DF til ham i stedet for?

Kaj Spangenberg, Anne Eriksen, Preben Haagensen, Peter Taitto, Jannik Sørensen og Erik Jensen anbefalede denne kommentar

"Det er på tide, at centrum-højre går til angreb på venstrefløjens landsskadelige islamretorik".
En lettere omskrivning.
Spørgsmålet er ikke valgkampsretorik, men hvor stregen i der politiske sand skal slås fra nu og fremad - og hvor lang tid, der går inden gamle Danmark ikke længere består.

Ole Brockdorff

Lars Weiss glemmer lige i sit ubændige antidemokratiske had til politisk anderledes tænkende mennesker hos Dansk Folkeparti med flere, at det er fuldstændig legitimt og i overensstemmelse med de grundlovssikrede personlige frihedsrettigheder i et land med demokrati og folkestyre, at man som vælger er uenig med landets magthavere i den førte indvandrer- og flygtningepolitik, uden at man af den grund fortjener at blive dehumaniseret af skinhellige humanister og multikulturalister på venstrefløjen.

Det fyger om ørerne på èn med beskyldninger om nazisme, fascisme, racisme og ”kældermenneske”, hvis man forholder sig kritisk til den førte udlændingepolitik. Udelukkende fordi politikere som Lars Weiss og andre ikke kan fremføre logiske og pragmatiske argumenter for, hvorfor Danmark absolut skal bruge milliarder og atter af milliarder af kroner årligt på integration og overførselsindkomster til fattige u-integrerbare muslimer fra alverdens fejlslagne islamiske stater, der overhovedet ikke bidrager med noget som helst til samfundsøkonomien.

Lars Weiss ved udmærket godt, at langt de fleste muslimer herhjemme bare ønsker at leve i deres egen daglige sociale og kulturelle og religiøse ”osteklokke”. Uden kontakt og assimilering med de etniske majoritetsdanskere. Uden ægteskab eller sammensmeltning med danskerne. De vil hellere leve med deres middelalderlige patriarkalske familietraditioner, klankulturer og stammekulturer, kombineret med islam som lovreligion, hvilket er fuldstændig uforeneligt med demokratiet som politisk styreform.

Og de får lov til det af Lars Weiss på bekostning af hans egne landsmænd.

I over 30 år har Lars Weiss og hans politiske meningsfæller tilladt en uhæmmet tilstrømning af påståede muslimske flygtninge i ly af FN-flygtningekonventionerne og EU-konventionerne, der både demografisk og kulturelt har ændret Danmark for altid til et multikulturelt helvede. Ganske enkelt fordi det hele tiden i mangfoldighedens og tolerancens navn, er den etniske danske majoritetsbefolkning med førstefødselsret til deres forfædres jord, der skal tilpasse sig troende muslimer fra stribevis af håbløse stater med anarki og kaos.

Den nationaløkonomiske regning på milliarder af kroner til integration og overførselsindkomster bliver imidlertid også finansieret af de påståede nazister, fascister, racister og ”kældermennesker” blandt Det Genforenede Højre, og lige netop derfor har de i anstændighedens og hæderlighedens navn også ret til at blive hørt i den politiske debat. Uden at blive stigmatiseret og dehumaniseret af opportunistiske, ansvarsløse og ansvarsforflygtigende politikere som Lars Weiss, fordi han ikke kan finde logiske og retfærdige argumenter samt flertal i vælgerbefolkningen for sit partis førte udlændingepolitik.

Lars Weiss og venstrefløjen har trods alt ikke eneret på begrebet ”humanisme”, og slet ikke når man tænker på, at milliarderne til finansiering af landets indvandrer- og flygtningepolitik, primært indtjenes af højrefløjens mange vælgere, der står hver dag ude på landets arbejdspladser i det private erhvervsliv, og tjener nationens bruttonationalprodukt hjem, så 2,2 millioner borgere (herunder muslimer) kan livsforsørges gennem overførselsindkomster, og de folkevalgte politikere kan modtage løn, ferie, pension og frynsegoder.

Gudskelov har vi dog stadig lidt af ytringsfriheden intakt herhjemme i den forstand, at det endnu ikke er lykkedes multikulturelle politikere som Lars Weiss, at forhindre Dansk Folkeparti og andre højrefløjspartier i at komme løbende til orde i aviserne med deres utilfredshed over, at han sammen med sine politiske meningsfæller har misbrugt det repræsentative demokrati i over 30 år, og tilladt en urimelig indvandring af fattige troende muslimer til evig livsforsørgelse på den etniske danske majoritetsbefolknings regning.

Næh, hvis det stod til politikere som Lars Weiss burde alle vi etniske majoritetsdanskere overhovedet ikke informeres om noget som helst i medierne om de mange problemer med integration og kriminalitet blandt muslimer, der hærger nationen på grund af de kulturelle og religiøse forskelle mellem islam og kristendommen. Nej, vi skal bare leve med det i multikulturalismens hellige navn. Uanset hvordan muslimer fra hele verden behandler os etniske majoritetsdanskere, og uden at de bidrager med noget som helst arbejdsmæssigt til samfundet.

Dag for dag, måned for måned, år for år, forvandles vi etniske majoritetsdanskere til èt sølle folkeslag ud af mange fra hele verden. Alt imens Lars Weiss og hans ligesindede springer elegant hen over den ubestridelige historiske kendsgerning i enhver debat, at vælgerbefolkningen i den selvstændige nationalstat ved navn Kongeriget Danmark, aldrig nogensinde er blevet spurgt gennem en folkelig debat og folkeafstemninger om, hvorvidt de ønsker en massiv indvandring af fattige muslimer i ly af konventionerne hos FN og EU til deres hjemland.

Kun derfor sidder vi i dag med hundredtusinder af frustrerede etniske danske vælgere hos Det Genforenede Højre, der føler sig trådt på året rundt af politikere som Lars Weiss og den øvrige venstrefløj. I stedet for at føre en liberal og fordomsfri debat på et pragmatisk grundlag, vælger man i stedet resolut at stigmatisere og dehumanisere politisk anderledes tænkende mennesker, fordi man simpelt hen ikke har nogle fornuftige argumenter for den førte udlændingepolitik.

For at det ikke skal være løgn tager Lars Weiss så lige Den Korte Avis med i opløbet som ”en hadefuld propagandahjemmeside” for Det Genforenede Højre, skønt alt hvad Ralf Pittelkow og Karen Jespersen gør med deres avis er, at de fire dage om ugen sammenfatter og sammenskriver en række faktuelle begivenheder om muslimers kriminelle og moralske adfærd herhjemme, som de store etablerede medier nægter at skrive om på grund af konsensus mellem udgiverne og chefredaktørerne.

Men heldigvis lever vi endnu ikke i et fuldstændigt politisk og mediemæssigt korrupt land som i broderlandet Sverige, hvor enhver fremtrædende kritiker af den førte udlændingepolitik, konstant bliver dehumaniseret og forfulgt i samtlige medier af blandt andet socialdemokratiske politikere som Lars Weiss, der med denne klumme tydeligt dokumenterer sit ubændige antidemokratiske had til ytringsfriheden og alle danske vælgere, der så meget som åbner munden kritisk om den for Danmark katastrofale indvandring af u-integrerbare muslimer fra hele verden.

Nej, Lars Weiss, du bliver aldrig nogensinde en frihedselskende demokrat.

Henrik Nielsen, Kaj Spangenberg, Jens Haushøj, Preben Haagensen, Jannik Sørensen og Erik Jensen anbefalede denne kommentar

Tak Ole Brockdorff. Den sandhed du beskriver om dagens Danmark er temmelig præcis og dækkende for en stor del af almindelige danskernes holdning, uanset politisk ståsted og så vidt jeg kan se er der ikke megen racisme over disse holdninger, tværtimod ser jeg kun en sund bekymring.

Det må virkelig gøre ondt på din politiske modpart, at det ikke kan afskrives som noget vanvid fra det yderste højre, iklædt naziuniform. De tider er ved at være forbi, hvor almindelige mennesker bekymring ruger i brokkassen.

Tværtimod fremstår din tekst ligeså klar som var det udtalt af drengen fra Kejserens nye klæder. Din artikel er naturligvis gemt, særdeles velegnet til at forklare andre om den tragiske situation vi befinder sig i.

Henrik Leffers

Venstrefløjen er selv skyld i DFs vækst! Nogen har misforstået marxismens gamle slogan: "Arbejdere i alle lande foren jer", og, sammen med R, udlagt det som "alle fattige flygtninge søg til DK". Jeg ved godt, at det er meget groft sat op, men kulturradikale har aldrig været en del af den venstrefløj, der har givet os et meget lige velfærdssamfund. Det har fagbevægelsen skabt sammen med visionære politikkere! De fleste fagforeningsmedlemmer har aldrig været indstillet på, at "berige" vores samfund med et stort antal personer, som ikke på nogen måde ligner danskere, og som absolut ikke deler VENSTREFLØJENS opfattelse af, hvordan et samfund bør se ud. Det er nemt for akademikkere som mig, at synes at kulturradikalisme er en sjov berigelse af samfundet, men hvis det medfører, at venstrefløjen forsvinder og erstattes af højrenationalister, så vil jeg faktisk hellere slippe for det!

Henrik Nielsen, Jens Thaarup Nyberg, Ernst Enevoldsen, Preben Haagensen og Erik Jensen anbefalede denne kommentar

Der skrives om "etniske majoritetsdanskere" i et indlæg af Ole Brockdorff. Et indlæg, der er præget af de gamle floskler om "dehumanisefring", "muslimsk masseindvandring" osv. osv. Defintioner, fakta er indlægget ikke præget af. Hvad mener du med det, du skriver OB? Det ville klæde dig, ikke at smide offerkortet.

Hans Larsen, Niels Duus Nielsen, Dorthe Jørgensen og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Carsten Hansen

Integrationen er ganske enkelt nødt til at komme op i gear.
Dette sker ikke ved at kaste ord eller indføre symbol-love.
Det sker ved handling og tiltag der virker.
Der skal give muligheder til vores indvandrer. Større accept af udenlandske uddannelser. Et mere åbent arbejdsmarked; Både hvad angår ansættelse af indvandrere og erhvervsskole-praktikanter.
Og der skal stilles krav til at alle indvandrerbørn kan tale et rimeligt dansk inden skole-start; Dette eventuelt via obligatorisk børnehave-gang. Og i den dur.

Den dag visionære politikere og ansvarsbevidste arbejdsgivere kommer i gang, så kunne det være at integrationen kom på sporet og derned få DF til at skrumpe.
At slå to fluer med et smæk ; Få integrationen på skinner og overflødiggøre DF, er et scenarie jeg ville klappe af.

Men det kræver at folk som artiklens forfatter og andre der har det hele i munden, smøger ærmerne op og begynder at handle.

Niels Duus Nielsen, Rasmus Kongshøj, Herdis Weins og Erik Jensen anbefalede denne kommentar
Carsten Hansen

Rettelse.

"Og erhvervsskole-praktikanter med anden etnisk oprindelse."

Lennart Kampmann

Personligt er jeg træt af socialdemokrater for tiden. Der har været for meget "hold din kæft og gør som vi siger" over det.
Jeg vil nyde det kommende valg i en halv time mellem begejstringen over at slippe af med den nuværende regering indtil sorgen over at opdage hvem vi så får, indtræffer.

Med venlig hilsen
Lennart

Pia Qu, Henrik Nielsen, Erik Jensen , Rasmus Kongshøj og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Simon-Matti Hørlyck Campbell

@Ole Brockdorff
"Det fyger om ørerne på èn med beskyldninger om nazisme, fascisme, racisme og ”kældermenneske”, hvis man forholder sig kritisk til den førte udlændingepolitik."
Det er selvfølgelig forkert, selvom det jo er din subjektive opfattelse, der er masser man kan kritisere i den indvandre kritiske gruppe, uden at man skal forfalde til at kalde folk racister, selvom det unægtelig er en forbindelse i følelser hvis ikke altid argumentation.

"...andre ikke kan fremføre logiske og pragmatiske argumenter for, hvorfor Danmark absolut skal bruge milliarder og atter af milliarder af kroner årligt på integration og overførselsindkomster til fattige u-integrerbare muslimer fra alverdens fejlslagne islamiske stater, der overhovedet ikke bidrager med noget som helst til samfundsøkonomien."
Den pragmatiske grund er den samme som ligger til grund for vores velfærdssamfund, at vi ved at det er bedre, at hjælpe mennesker til at blive velfungerende, end det er at overlade dem til sig selv. Det skaber sammenhold. Den højtbesungne homogene samfund er en illusion, vi har som alle andre samfund altid været opdelt på alle leder og kanter.
Så påstår du at Muslimer er "u-integrerbare", hvilket netop hører til den absurde tankegang der gør det svært at tage "indvandre kritiske" seriøst. Jeg er dog stadig interesseret i høre hvad din evt. begrundelse for at sige det, og hvad integration betyder for dig? Eller den sags skyld assimilation. Alle bruger det i flæng, men det virker som om der vidt forskellige opfattelser.
For efter min opfattelse er der masser af Muslimer der er integreret, integration kan dog være en lang process, og det er derfor at vi bør investere i den.
Der er grupper af indvandrere man kan sige ønsker et parallel samfund, det er selvfølgelig ikke positivt, men det er jo ikke nyt, indremission og Jehovas vidner har længe haft den samme praksis. Det er bestemt noget vi bør undgå, men har aldrig hørt nogen rationelle løsninger fra den "indvandre kritiske" side. Typisk handler det om kæft trit og retning, men ud over at være usympatisk, så er der ikke nogen med seriøs viden om på området, der nogensinde ville anbefale det. Derfor støtter jeg lovgivning, der rent faktisk virker.
"Dag for dag, måned for måned, år for år, forvandles vi etniske majoritetsdanskere til èt sølle folkeslag ud af mange fra hele verden." Med den slags kommentarer, er det ikke så mærkeligt hvis nogen kommer til at tænke på Nazisterne. Vi har altid/aldrig været et sølle folkeslag, genetisk er der meget lidt forskel på os og resten af Europa, ligesom alle andre lande har vi haft vores store personligheder, men vi er vist, i sidste ende, rimeligt middelmådige. Jeg kan dog godt se, at de hjælper, når man skal retfærdiggøre sin "fødselsret". til I royal stil, at arve det danske samfunds goder.
"Alt imens Lars Weiss og hans ligesindede springer elegant hen over den ubestridelige historiske kendsgerning i enhver debat, at vælgerbefolkningen i den selvstændige nationalstat ved navn Kongeriget Danmark, aldrig nogensinde er blevet spurgt gennem en folkelig debat og folkeafstemninger om, hvorvidt de ønsker en massiv indvandring af fattige muslimer i ly af konventionerne hos FN og EU til deres hjemland."
Det er muligt at de er fattige, men dem der flygter er dem med resurserne til det, altså typisk højtuddannede. En god grund til at vi bliver bedre til supplere på en måde så de kan gøre brug af den. Som mange andre "indvandre kritiske" har du set dig gal på flygtningekonventionen, men hvis du en dag selv skulle ende som flygtning, tror jeg at du vil være ganske taknemmelig for dens eksistens. Som du nok husker opstod den som en reaktion på anden verdenskrig, som en reaktion på Nazisternes forfølgelse af jøderne. I øjeblikket flygter mange fra IS, som ironisk nok også bliver sammenlignet med Nazisterne. Det burde give stof til eftertanke, at du ønsker at overlade mennesker på flugt til dem.

Niels Duus Nielsen, Anne Eriksen, Ole Frank, Dorthe Jørgensen, Rasmus Kongshøj, Herdis Weins og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Ole Brockdorff

Simon Campbell, jeg har læst din kommentar til mig klokken 00.33 onsdag nat, men jeg orker ikke at give dig et tilbagesvar på alle dine argumenter og påstande nu. Det er nemlig sengetid, men jeg sender gerne en supplerende kommentar ind på bloggen i løbet af torsdagen, hvis artiklen ellers stadig er på forsiden af information.dk.

@ Simon Campbell - desværre kan jeg kun give din ovenstående kommentar 1 anbefaling, jeg havde gerne givet den 100.
Integration tager TID for helvede - hvorfor er det så svært for Ole Brockdorff og ligesindede at forstå? Det tager tid for begge parter, og jo mere vrangvillig og fordomsfuld den modtagne aprt er, jo længere tager det. Logik for selv de allermindste dværgperlehøns.
Og hvor lang tid var det lige, man plejede at sige det tog for kjøwenhawnere og andet rak at blive accepteret i jyske byer, når de formastede sig til at flytte dertil ????

Niels Duus Nielsen, Anne Eriksen og Rasmus Kongshøj anbefalede denne kommentar

@ Carsten Hansen - 100 % enig, bl. a. med hensyn til anerkendelsen af udenlandske uddannelse og meritoverførelse og åbenhed på arbejdsmarkedet - selv om jeg tror, det sidste vist er ved at blive bedre. I hvert fald ser og hører jeg i min hverdag flere og flere "af anden etnisk herkomst " både de nyankomne og 1.G'erne i elev/lærlinge og helt reelle jobfunktioner stort set alle steder.
Med hensyn til anerkendelsen af udenlandske uddannelser og meritoverførsel så er fagforeningerne de fodslæbende.

Vibeke Hansen

Den kritik, der er på Brockdorfs indlæg, og som jeg deler, får mig til at bringe blikket tilbage til artiklen. For som angivet, er der jo krafter nok, der kunne stifte et nyt parti til højre. Debatten i al almindelighed tyder på, at der ville være bred opbakning.
DF's zig-zag kurs er begyndt at udvande troen på deres vilje til at gøre noget. Jeg tænker på alle de bortvisninger, partiet har, endda for holdninger partitoppen selv ytrer med jævne mellemrum. Thuelsen vil ikke stille ultimative krav, for det skal jo være et stuerent partii. Hvis man ser lidt tilbage i tiden, har DF fremført de samme argumenter lige fra partiets start. Selv i tider, hvor der stort set ikke kom flygtninge til landet. Men selv under V/K O flertallet, fik de ikke rigtig nogen ting igennem. For mig at se, er DF bare et parti, der høster stemmer på en oppisket folkestemning, men ikke formår at omsætte stemmerne til handling.
Da der jo heller ikke er beretninger om et nyt parti, begynder jeg at få mistanke om, at disse højrenationalister er et stort flop. De råber højt, meget længe og meget grimt. På trods af deres påstande om, at man begrænser deres ytringsfrihed, er de suverænt dem, der har lettest ved at få spalteplads.
Jeg finder det komisk, at der tilsyneladende er tilhængere nok til både DF og et nyt parti, men de der har initiativretten sidder bare på deres flade og håber på, at der er andre, der gør noget.
Når skuffede vælgere indser, at på flygtningeområdet har regeringen allerede gjort det, der for tiden er muligt, hvad har DF så tilbage at tilbyde? Jeg fristes til at sige Alternativet!

Jeg føjer til Carsten Hansens rigtige betragtninger om integration, 17.57.
Der skal indføres stop for indvandring ! Flygtninge er flygtninge - ikke indvandrere.

Philip B. Johnsen

Ole Brockdorff
Så afslutter du med at skrive, efter din shitstorm, imod danskere, du ikke kan lide "Nej, Lars Weiss, du bliver aldrig nogensinde en frihedselskende demokrat."

Ole Brockdorff en demokrat er tilhænger af "folkestyre, et politisk system, hvor magten ligger hos flertallet af folket, hvilket betyder, at vi har det samfund, der er og har været, et flertal til, et samfund, hvor der klart, skal være højt til loftet, så dine kammerater også kan komme til orde, demokratiet bygger på retstat, så alle danskere er lige for loven.

Ole Brockdorff Danmark er et multikulturelt samfund 200.000 indvandrere og efterkommere i Danmark, har dansk statsborgerskab. Det svarer til 43 pct. af de i alt 463.000 indvandrere og efterkommere, som bor i Danmark, er det muligt Ole Brockdorff burde vise lidt mere respekt, for dette demokratiet, som en frihedselskende demokrat!

Link: http://www.dst.dk/da/Statistik/bagtal/2006/2006-04-03-Statsborgerskaber....

Søren Sørensen

Det morsomme er at manden er socialdemokrat og betegner sig selv som "centrum-venstre".

Så længe man fører en økonomisk politik der er kongeblå så bliver man ikke mere venstreorienteret af at skælde ud på højrefløjspartierne pga deres udlændingepolitik.

...selv om man gerne ville fremstille sig selv som et alternativ til højrefløjen, ved det snarligt kommende valg - hvilket i virkeligheden synes at være artiklens raison d'etre.

Peter Andersen

Ole Brockdorff
Når man har været på diverse debatsider de sidste 10 år, så er man efterhånden ved at være godt og grundigt træt af dit VÅS!!
Og jeg ved godt, at du har ordene i din magt. Du er veltalende, velformuleret og uden stavefejl. Du kan fremstille hvad som helst som det rene fakta, kort sagt - du er virkelig DYGTIG!!
Her i din kommentar fremstiller du tydeligt dig selv som et offer. Sammen med alle "etniske" danskere. Og hold da kæft hvor det klinger hult!!!
Har du nogensinde selv været en del af integrationen? (Hint: at sidde på den flade og skrive debatindlæg er IKKE en del af at integrere vores nye medborgere)

Debatten er de facto afsporet:
Hvis man er på "hold" med DF/Ole Brockdorff/Venstre mv, så slår man på tromme for en simpel løsning. "Luk grænserne", "tag støtten fra dem" og lignende...
Hvis man er humanist/EL/RV osv, så synes man at integrationsproblemet er lidt mere nuanceret end som så... og at der ikke lige findes en simpel løsning på et så komplekst problem (for så havde vi sgu nok fundet den nu!)
Derfor ender man som fx mig med at synes, at I derovre er nogle afstumpede typer med begrænset fatteevne, mens I fejlvurderer mit ønske om at lytte til min modpart og få en saglig debat som udtryk for at jeg er svag, vakkelvorn, rundkredspædagog og lignende....
Og med disse forudindtagede holdninger kan vi aldrig debattere ordentligt (hvilket du så tydeligvis heller ikke ønsker - jeg ser i dit indlæg formuleringer og vendinger, jeg genkender fra din pen på politiken.dk for år tilbage, hvilket for mig til at tænke, at du blot ønsker at råbe dine holdninger ud igen-igen, mens du stædigt holder dig for ørene!).

Fortsat god råbekonkurrence!
/P

Hans Larsen, Ole Frank, Jens Thaarup Nyberg og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar
Ole Brockdorff

"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre", skrev den verdensberømte britiske socialistiske forfatter George Orwell (1903-1950), men der er ikke ret mange erklærede socialister i de vesteuropæiske demokratier anno 2015, der respekterer denne filosofi som en grundlæggende ufravigelig regel i alle samfundets forhold, nemlig at vi mennesker altid skal kunne være enige med hinanden om … at kunne være uenige om alt … uden at vi af den grund stigmatiserer eller udstøder hverandre i dagligdagen.

Vi sidder i dag med et åndeligt og sjæleligt ødelagt land, hvor Danmarks fine opbyggede demokrati og folkestyre siden etableringen af Danmarks Riges Grundlov i 1849, ikke længere er det papir værd som det er skrevet på. Takket være store dele af den politiske venstrefløj med al sin totalitære politisk-ideologiske tankegang, der ikke respekterer den frie tanke og det frie ord, fordi de generelt hader og foragter enhver politisk anderledes tænkende person.

De er ikke frihedselskende demokrater, og anno 2015 er der ikke ret mange tilbage på den politiske venstrefløj, der respekterer ytringsfriheden som en personlig frihedsrettighed for alle mennesker, der ønsker at respektere demokratiet som politisk styreform, hvor man deler sig efter anskuelser. Hvorefter man lader sine politisk folkevalgte repræsentanter søge pragmatiske kompromisser med politisk anderledes tænkende borgere, så nationen fungerer optimalt i hverdagen gennem sekulær lovgivning i simpelt demokratisk flertal.

Vi oplever det i denne klumme af Lars Weiss, som i stedet for at forholde sig pragmatisk til den ubestridelige kendsgerning, at et virkeligt stort flertal i befolkningen er bekymret over den massive indvandring af fattige u-integrerbare muslimer i ly af en utidssvarende FN-flygtningelovgivning og EU-domme, vælger at stigmatisere disse islamkritiske landsmænd som rabiate højreradikaliserede personer, udelukkende fordi de ønsker en opbremsning i landets førte udlændingepolitik.

Islamkritikerne skal ifølge Lars Weiss og hans mange ligesindede bare holde kæft, og tilpasse sig den for dem ubestridelige kendsgerning, at Danmark nu èn gang for alle er ændret fra et homogent multietnisk samfund gennem århundreder til et multikulturelt samfund, hvor demokratiets sekulære love på mange områder må vige for FN-universelle menneskerettigheder om, at muslimer skal kunne bosætte sig hvor som helst i verden med deres patriarkalske familietraditioner, klankulturer, stammekulturer og politiske lovreligion ved navn Koranen under armen.

Alt sammen på bekostning af demokratiet og folkestyret som politisk styreform.

Gad vide hvordan borgerne og regeringen i de 57 totalitære islamiske regimer ville reagere, hvis socialdemokraten Lars Weiss i morgen rejser til lande som Pakistan, Iran, Afghanistan, Somalia, Irak, Saudi-Arabien eller Libanon sammen med reality-stjerner som den barmfagre Linse Kessler og den selverklærede latinobøsse Gustav Salinas, og her insisterer på de universelle menneskerettigheder om, at de skal have lov til at være dem som de nu èn gang er i henhold til de af FN udstedte personlige frihedsrettigheder?

Mon ikke Linse Kessler og Gustav Salinas blev nødt til at assimilere/tilpasse sig den indfødte muslimske befolknings kulturelle og religiøse dogmer om, at kvinder skal gå tildækket med tøj over hele kroppen, mens homoseksuelle er bandlyste med døden til følge, hvis de to da ikke vil sendes hjem til Danmark i en sort ligpose med efterfølgende begravelse?

Nej, problemet for Danmark med de mange troende muslimer er, at vi gennem de sidste 40 år har opbygget en økonomisk velfærdspolitik med overførselsindkomster, hvor samtlige mænd og kvinder i den erhvervsaktive alder hver dag skal være til rådighed for arbejdsmarkedet som betingelse for, at man kan modtage kontanthjælp, dagpenge, boligydelser, familieydelser, daginstitution og meget andet, så man på et tidspunkt bliver i stand til, at livsforsørge sin egen familie gennem et fuldtidsarbejde.

I dag står vi med flere hundredtusinde muslimer herhjemme fra alverdens fejlslagne stater, der lever en arbejdsfri tilværelse på bekostning af hårdt arbejdende menneskers indsats i det private erhvervsliv. Langt de fleste af landets muslimer er overhovedet ikke parate til et fuldtidsjob på arbejdsmarkedet, fordi de aldrig har lært at tale og skrive dansk godt nok, ej heller ønsker det, og derfor ikke kan bruges af arbejdsgiverne i hverken det private eller offentlige arbejdsliv.

Alt for mange troende muslimer i Danmark insisterer også på, at kunne bringe deres tro med ind i det offentlige rum og på arbejdspladserne, hvor de kræver at kunne bede til Allah midt i arbejdstiden som betingelse for at kunne arbejde eller gå i skole. Der skal hele tiden udvises særlige religiøse hensyn af en etnisk dansk majoritetsbefolkning, hvis politikere på venstrefløjen ellers har gjort alt for gennem de sidste 70 år, at få afkristnet de kommende generationer af danskere, og under alle omstændigheder holde enhver religion uden for de politiske beslutningsprocesser og uddannelseslivet.

Derfor er islam uforenelig med demokratiet som politisk styreform.

Men foruden at islamkritikerne skal holde sig fra enhver kritik af islam som lovreligion for sine troende muslimer, ja, så har de også bare at stå op hver morgen og gå på arbejde i virksomhederne, og tjene skatter og afgifter hjem til statskassen. Alt sammen for at titusinder af muslimske familier kan gå rundt og leve en multikulturel arbejdsfri tilværelse på overførselsindkomster. Uden at hverken manden eller konen som mennesker i den erhvervsaktive alder, deltager i nationens arbejdsliv på linje med de etniske majoritetsdanskere.

I dag har folkeskolens ateistiske lærere nærmest droppet al kristendomsundervisning af etniske danske børn, og henviser blandt andet forberedelserne af konfirmation til det private rum. Alt imens de prædiker om mangfoldighed og tolerance over for lille Mikkel og Emma om, at de i skoletiden altid skal udvise respekt for lille Hassan og Aisha, når deres forældre stiller krav om særlige religiøse hensyn til dem som muslimer, for ellers bliver de irettesat med besked om, at de ikke rummer tolerance og næstekærlighed.

Nej, enten lever vi alle efter de samme demokratiske sekulære love. Uanset etnisk og kulturel samt religiøs baggrund. Eller også gør vi det ikke. Enhver snak om social og økonomisk lighed samt retfærdighed har i årevis været slået i stykker, fordi vi i dag står med en religiøs minoritet på flere hundredtusinde mennesker, hvis repræsentanter i blandt andet Islamisk Trossamfund hele tiden kræver, at vi som etniske kristne og ateistiske danskere skal tilpasse/assimilere os til muslimernes religiøse levevis.

Vi får aldrig nogensinde en konstruktiv debat eller fornuftige stramninger i udlændingeloven, når venstrefløjens selvudråbte humanister vælger at stigmatisere og dehumanisere enhver islamkritiker som højreradikaliserede mennesker med hang til nazisme, fascisme og racisme. Uden at de kommer med seriøse modargumenter til islamkritikernes skrevne holdninger, men bare kalder mennesker som jeg for en ”afstumpet type med begrænset fatteevne”, for hverken Peter Andersen eller andre i dette kommentatorspor har eneret på begrebet humanisme.

Jeg betaler også til din humanisme gennem skatterne, Peter Andersen.

Hvis ingen ansvarlige folkevalgte politikere på Christiansborg snart effektivt stopper den snigende islamisering af vores opbyggede demokratiske institutioner gennem de sidste 166 år, hvor det hele tiden er os etniske majoritetsdanskere, der i mangfoldighedens og tolerancens navn må tilpasse os muslimernes religiøse levevis, ja, så ender vi etniske majoritetsdanskere som et fattigt og sølle folkeslag ud af mange i vores forfædres land, der begår et ufatteligt og ubeskriveligt historisk-kulturelt selvmord.

Men under alle omstændigheder står det fast for alle pragmatiske mennesker, uanset politisk observans, at nationens førte økonomiske velfærdspolitik gennem de sidste 40 år, ikke i længden kan leve op til venstrefløjens brændende ønske om ”Asyl til alle”, når det hele tiden strømmer ind med fattige muslimske sjæle fra hele verden, der alle vil livsforsørges fra dag 1 af de etniske majoritetsdanskere, og derfor kommer vores børn og børnebørn til at leve som moderne slaver (dhimmier) i et totalitært multikulturelt og menneskeligt fragmenteret helvede af dimensioner.

Er det hvad Peter Andersen og Simon Campbell med flere ønsker?

Claus G. Jørgensen

@Brockdorff
Hvis du virkeligt mener noget med Orwell-citatet, så må du virkeligt ikke være frihedselskende. Du forholder dig jo ikke til Peter Andersen, Simon Campbell eller Lars Weiss. Istedet kører du på med den ene løgn, påstand og stråmand efter hinanden i et sådan omfang, man ikke aner, hvor man skal begynde og hvor man skal ende.

Peter Andersen, Ole Frank og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar
Claus G. Jørgensen

(Det sidste blev sendt ved uheld, så det næste skal læses i direkte forlængelse af det foregående)
På mig minder du om de islamiske fundamentalister, der er mere interesseret i at komme med udsagn end om dialogen og sandheden.
Den dæmonisering, du påstår venstrefløjen, udsætter dig og dine ligemænd for, holder du dig ikke tilbage for at udsætte venstrefløjen for. Vi er ikke demokrater, vi er totalitære, vi ønsker at opgive friheden til fordel for mørkemænd. Glemt er venstrefløjens kamp for stemmeret, kamp for en værdig tilværelse, kamp for friheden. Uden den havde vi haft et styre, hvor det kun var dem havde penge og slægt, der havde noget at skulle have sagt.

Ole Brockdorff

Claus G. Jørgensen, jeg forholder mig hele vejen igennem konkret til substansen i, hvad for eksempel Peter Andersen og Simon Campbell med flere skriver om. Men forholder de sig det mindste til substansen i, hvad jeg skriver og mener? Andet end at kritisere mine argumenter, som jeg sammenfatter og sammenskriver på baggrund af faktuelle begivenheder og livserfaring. Hvad med at du og de andre kommer med nogen klare modargumenter til mine skrevne ord og holdninger?

I stedet fortæller du mig, Claus G. Jørgensen, at jeg kører på med den ene løgn efter den anden. Hvilke løgne? Du fortæller mig, at jeg kommer med påstande i et omfang, så man ikke aner, hvor man skal begynde eller hvor man skal ende. Hvilke påstande? Og hvor er modargumenterne til mine af dig udråbte løgne og påstande?

Jeg lytter hellere end gerne for at lære.

Philip B. Johnsen

Ole Brockdorff
Jeg mener du har en vigtig pointe, din frygt for fattigdom, der spreder sig med folkevandring, den er veldokumenteret, det er et faktum, af en stigende række årsager, der bekræfter folkevandring er et virkeligt problem, af den kaliber du henviser til i størrelse, men frygt er en ufrugtbar tilgang til problemløsning, men frygt er, det til trods, den opfattelse jeg får ud fra din, ekstremt følelsesladede retorik, hvor det primært virker, som frygt du spreder, ved nedladende generaliserende udtalelser, om de 200.000 indvandrere og deres efterkommere i Danmark, der har dansk statsborgerskab.

Danmark er et multikulturelt samfund.

Danmark har ikke lovgivning, der hindre et multikulturelt samfund, så det er således ikke noget, der er taget fra danskere, den rummelighed der er i Danmark, er derfor ikke noget der er trykket ned over Danmark, det er en kulturelt betinget rummelighed, hvis det multikulturelt samfund syntes truende, må tilhængere af assimilering* jeg tænker her på Ole Brockdorff, finde politisk flertal for dette, det virker ukonstruktivt, at skælde ud på mennesker, man ikke bryder sig om eller ikke er enig med, man må argumentere for det samfund man vil have, hvis det ønskes, at få flertal for et assimilerings krav i Danmark.

'Assimilering'
* fra link: "majoritet/minoritet. Forholdet mellem danskere og indvandrere, har fuldstændigt været et majoritets/minoritetsforhold. Med det menes, at flertallet har bestemt, hvilke kulturelle værdier der skal gælde i samfundet. Minoriteten har alene kunne gøre sine kulturelle værdier gældende i begrænsede småsamfund, indenfor begrænsede områder.

Det er i majoritets/minoritetssamfund at assimilering er særligt aktuelt. Assimilering vil sige, at en person opgiver sit tilhørsforhold til minoriteten og forsøger at blive accepteret som medlem af flertallet."

Link: http://www.leksikon.org/art.php?n=195

Ole Brockdorf skriver: "Men forholder de sig det mindste til substansen i, hvad jeg skriver og mener? Andet end at kritisere mine argumenter, som jeg sammenfatter og sammenskriver på baggrund af faktuelle begivenheder og livserfaring." "Alt for mange troende muslimer i Danmark insisterer også på, at kunne bringe deres tro med ind i det offentlige rum og på arbejdspladserne, hvor de kræver at kunne bede til Allah midt i arbejdstiden som betingelse for at kunne arbejde eller gå i skole. Der skal hele tiden udvises særlige religiøse hensyn."

Dine "argumenter" er ikke argumenter, men påstande, der savner underbygning i form af fakta, der tillader dig at generalisere som du gør. Der er faktisk ikke ret meget, du underbygger i dine indlæg, hvilket er en stor mangel. Din livserfaring, som du henviser til kan ikke bruges til at give et samlet billede af en given situation.

Simon-Matti Hørlyck Campbell og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar

Integration tager tid skriver flere. Ja det er ganske rigtigt noget vi har hørt de sidste 30 år, og som jeg ser det kommer vi til at vente evigt, hvis ikke flygtningepolitikken ændres nu.

Muslimske parallelsamfund fjernes ikke med tiden ved fortsat at lade muslimske flygtninge komme til Danmark. Lad os stoppe op og koncentrerede kræfterne om de mange udfordringer som den muslimske indvandring allerede har skabt.

Vi gør de herboende muslimer en kæmpebjørnetjeneste ved at fortsætte af samme spor som hidtil, hvor der ingen begrænsning er i den evige flygtningestrøm.

Hvordan kan man blive en del af det danske samfund, når fakta er den, at man som muslim ikke behøver (eller ønsker) at havde kontakt med danskerne og deres (kristne) kultur og baggrund!

Ulykken med udviklingen af parallel samfund er sket også selvom det var forudsagt af højrefløjen men 1. bud i førstehjælp er derefter at stoppe ulykken fra at udvikle sig, og der et flygtningestop den eneste løsning.

Det er muligt at større lande kan modtage flere flygtninge, men et lille land som Danmark har nået mætningsgrænsen.

Når der idag er 20 %som stemmer på DF og mindst ligeså mange som ser med bekymring på den muslimske indvandring, men som ikke ønsker DF's fulde pakke med muslimhad, er der snart lagt op til konfrontationer som ingen af os ønsker, men fakta viser at det vil ske - også i Danmark, blot fordi nogle i misforstået humanisme ikke vil indse at redningsbåden er fyldt op for længe siden, og den snart tipper rundt.

Efter i måneder at havde efterlyst svar på de nævnte problematikker fra centrumvenstre, og kun fået svaret, at vi alle som udgangspunkt er ens, uanset hvilken oprindelse man har og at det er kun er et spørgsmål om at vente og se tiden an, så begynder jeg at indse, at konfrontationen er en kendsgerning.

Der er ikke skyggen af vilje til at komme alle de bekymrede i møde og dermed kan man så heller ikke klage efterfølgende over, at DF får magten.

Hvilken ansvarsløshed!

Peter Andersen

Ole Brockdorff
At underbygge sine argumenter med "livserfaring" er for tyndt, selv for en 67-årig mavesur herre...
Ole Frank siger det hele i kommentaren ovenfor - lidt ydmyghed ville klæde dig!
/P
PS. Ikke nok med at du betaler for min humanisme gennem din skat - du betaler faktisk også min løn, da jeg er offentlig ansat. Tænker det faktum også må genere dig, og cementere din offerrolle overfor dig selv! :-)

Ole Brockdorff

”Glemt er venstrefløjens kamp for stemmeret, kamp for en værdig tilværelse, kamp for friheden. Uden den havde vi haft et styre, hvor det kun var dem, som havde penge og slægt, der havde noget at skulle have sagt”, skriver Claus G. Jørgensen i slutningen af en kommentar til mig, og så kan landets private arbejdsgivere, der næppe stemmer på venstrefløjen, jo tygge lidt over dèt argument i relation til, at de hvert år indtjener 300 milliarder kroner til 2,2 millioner borgere på overførselsindkomster, og 330 milliarder kroner til overenskomstmæssig løn, ferie, pension og frynsegoder til knap 800.000 offentligt ansatte plus alle driftsomkostningerne.

Er det også løgn og løse påstande?

Som replik til Philip B. Johnsen kan jeg egentlig kun sige, at mine gennemgående islamkritiske holdninger bygger på den klare grundlæggende personlige mening, at Danmark som en selvstændig nationalstat først og fremmest er danskernes land. Ikke somaliernes eller arabernes eller alle mulige andre nationaliteters land. Nøjagtig som Somalia er somaliernes land og Pakistan er pakistanernes land – og Kina er kinesernes land.

Ingen har nogensinde spurgt vælgerbefolkningen i Danmark gennem en folkelig debat og folkeafstemning om, hvorvidt de ønsker deres land omdannet fra en selvstændig homogen multietnisk nationalstat til en multikulturel nation, hvor muslimer fra hele verden bare kan bosætte sig med alle deres patriarkalske familietraditioner, klankulturer og stammekulturer, uden særlig respekt for blandt andet vigtige begreber i demokratiet som ligestilling og ytringsfrihed.

Derfor er jeg kritisk over for islam som politisk lovreligion for sine troende, men som demokrat må jeg leve med, at et bredt repræsentativt demokratisk flertal på Christiansborg, indtil videre har besluttet hen over hovedet på vælgerbefolkningen, at omdanne Danmark til et multikulturelt land – et lille ubetydeligt område under EU og FN – der i mangfoldighedens og tolerancens navn bare hele tiden skal tage imod alverdens muslimske flygtninge og indvandrere.

Jeg protesterer blot mod islamiseringen af Danmark gennem det skrevne ord.

Carsten Hansen

Enig med Erik Jensen langt hen ad vejen (Og med Leo Nygård)

Der findes en verden mellem DF og Det Radikale Venstre/Enhedslisten.
Der findes en verden mellem hård Etnocentrisme og kulturrelativisme pur

Men så længe denne verden i midten har travlt med at snakke/kaste med mudder og i mere eller mindre grad distancere sig fra yderpolerne; fremfor at agere med reelle tiltag; Så længe vil yderpolerne have fat i den lange ende.

Med Churhills ord : "Kritik er let, præstationer er svære."

Nogen har tydeligvis ikke forstået, at kravet om løsninger på de opstillede islam problemer/udfordringer netop kommer fra store dele af vores egne humanistisk indstillede centrum/ venstre vælgere, herunder mig selv, men at saglig islamkritik fra egne vælgere straks forkastes af partierne som DF propaganda eller det som er værre.

Vi ødelæggere derfor systematisk muligheden for et humanisk og rigt samfund ved at holde døren åben for alle, hvilket bl. a tydeliggøres af de flere gode og saglige begrundelser fra O. Brockdorff.

Jeg er først og fremmest socialist og humanistisk for i og for Danmark og vi løfter ikke andre landes velstand eller bevarer vores egen, ved fortsat nærmest bevidstløs at invitere tusinder af oftest fattige muslimer indenfor i vores fælleskab, og som næsten alle skal financeres af fællesskabet fra dag et.

Et almindeligt kollektiv vil være lukket ned efter en måned, hvis nytilkomne beboere ikke kan eller vil bidrage med ret meget, men alene lukrere på fælleskabet. Derfor er der ganske enkelt også adgangskrav til bofælleskaber og andre kollektiver, så tanken om adgangskrav er jo slet ikke så fjern.

Undtagelse er utroligt nok, at når det er Danmark og danskerne som skal give plads, financere og indordne sig under de nytilkomnes kultur og tradition, så har kollektivet ingen grænser eller krav. Der er plads til alt og alle og flere kommer til!

Det er jo hykleri i en klasse for sig selv. Jeg skammer mig på mine partifællers vegne.

Som tiden går i denne valgkamp uden at centrumvenstre indser problemets omfang, jo tættere skubber de mig over mod DF, ikke af lyst men af nød, Målingerne viser at jeg ikke er alene!

Uden en fornuftig beboersammensætning fungere et kollektiv ikke, så flygtninge/indvandre spørgsmålet er altså uden diskussion selve fundamentet og forudsætningen for alle andre (socialistiske) politiske diskussioner. Det er det danskerne i stor grad har erkendt i de sidste par år, og det må man som socialdemokrat eller socialist da snart forholde sig til, der er kun nogle få måneder til at krydset skal sættes...

Hold da op! Er det de ca. 7.000 stakkels forfulgte flygtninge fra Mellmøsten, som Danmark årligt modtager, I diskuterer så indædt? Små sko?

Carsten Hansen

Bill Atkins.

Næh; Det er ikke det der diskuteres !