Læsetid: 1 min.

Fra vores helt egen verden

Debat
2. marts 2015

På ’Informations Venners’ generalforsamling i går i Informations kantine blev der udnævnt to æresmedlemmer: Formand for ’Vennerne’ Henrik Krog blev takket for sin glimrende indsats gennem mange år som og dermed også for Information. Og forfatter og tidligere chefredaktør i årene 1979-83 Ejvind Larsen blev udnævnt for sin ekstraordinære indsats for Dagbladet Information i snart 60 år og takket varmt for sit store arbejde og enestående engagement.

En anden forhenværende redaktør på Information, Knud Vilby motiverede hædersbevisningerne, og gav således stafetten videre, da han som den eneste tidligere har modtaget prisen.

På generalforsamlingen blev valgt følgende tre nye bestyrelsesmedlemmer: Dorrit Kampmann, som i flere omgange har været tilknyttet Information, Barbara Melchior, der i mange år har været ledende medarbejder på Det kongelige Bibliotek inden for digitalisering og Ruth von Sperling, som har været ansat på Danmarks Radio i flere forskellige funktioner.

Efter generalforsamlingen talte bladets ledelse, chefredaktør Christian Jensen, medredaktør med digitalt ansvar Troels Behrendt Jørgensen og adm. direktør Mette Davidsen-Nielsen om »Information i dag og i morgen. Resultater og udfordringer«.

Informations kantine var fyldt til det sidste plads ved mødet.

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her