Folk

FOLK

22. juni 2015

Vaginavandalist

Vagin de la Reine, den gigantiske ’kussetragt’ i rustmetal, kreeret af kunstneren Anish Kapoor og opstillet foran de gamle franske kongeslot, Versailles, har været udsat for hærværk, skriver dagbladet Libération.

Kong Henrik

En ondartet teori vil vide, at forsmåede royale kan stå bag den ublide behandling af den kæmpestore dronningevagina. I oktober sidste år punkterede vandaliser en gigantisk grøn butt-plug, opstillet ved
Louvres.

Defaitister

Rød bloks nederlag sidder stadig i kroppen på dele af det sociale mediekommentariat. Mange ser ikke andet for end at udvandre, stillet over for udsigten til et quasifascistisk, hyperneoliberalt rædselsregime.

Yahya Hassan

Der er dog også dem, der nægter at give op og sværger at vende frygteligt tilbage til næste valg. Juniorkandidaten her er topklar. Og kan sikkert også bruge ’four more
years’ på den politiske skolebænk.

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu