Læsetid: 1 min.

FOLK

Debat
29. august 2015

Kendisbaby

FOLK-recap: I tirsdags kunne FOLK fortælle, at Remee og hans modelkæreste er blevet forældre, men til vores store fortrydelse var der ingen forlydender om kønnet på den lille kendisbaby. Mysteriet har plaget os hele ugen.

Babygirl

FOLK-BREAKING: Men FOLK kan nu afsløre, at parret har fået en pige. FOLK’s udsendte medarbejder har nemlig set Remee med kæreste og baby i vogn på bryggen. »Lyserød, ternet dyne,« rapporterer hun i en SMS hjem til redaktionen.

Speedy Gonzales

Medlemmerne af Folketingets finansudvalg har haft mulighed for at gennemse det materiale, der lå til grund for salget af DONG til Goldman Sachs. Efter bare 40 min.med de mange komplicerede sider var LA’s Ole Birk Olesen ikke i tvivl: Staten gjorde det rigtige.

Gonzalez-kritiker

»Jeg kender ikke Ole Birks evner, men han er en ufattelig hurtig læser. Mon ikke det handler om, at man har en politisk holdning til denne sag, og det er det,« siger DF’s finansordfører, René Christensen, til TV 2.

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her