Folk

FOLK

Debat
21. november 2015

Tømrerclaus

Herfra hvor vi står, må der gratuleres med 70 år. Hippier er evigtunge, også det musikalske legebarn her, der var med i alle fede ting in the day, nåja, Thylejren trippede dårligt, men musikken, mand! Musikken! 

Björk

Artpopkunstneren, der tog punken til Island for at forvandle den til mytisk gejserurkraft, skal naturligvis også hyldes for de 50. En retrospektiv udstilling i New York giver netop nu overblik over denne krafts rige facetter. 

Bernie Sanders

Den demokratiske præsidentkandidatprætendent viste i går, at han er langfra mainstream, da han opfordrede til, at der oprettes et nyt NATO, version 2,0, hvor også Rusland og lande fra Den Arabiske Liga er med. 

Zuckerberg

Ugemagasinet Marianne siger tak for onlinesolidaritet med Frankrig, men tilføjer: Ægte solidaritet er at betale sin skat, for terrorbekæmpelse koster. Ved skattetekniske fif slap Facebook sidste år med 320.000 euro i fransk skat. 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her