Folk

FOLK

Debat
18. januar 2016

Donald Trump

Den amerikanske præsidentkandidat har fornæmet kvinder, handicappede, mexicanere, jøder, muslimer, kinesere, flygtninge og vores intelligens, men det virker, siger journalist og forfatter Gary Younge i en video på avisen The Guardians hjemmeside.

Millardærshow

Kampagnen er som hans hår uforskammet og latterligt, fortsætter Younge. Men det er ikke bare en amerikansk milliardærs orgastiske show på steroider. Den fremmedfjendske, højreorienterede populisme er det nye normale i Vesten.

Finansfolk

Store virksomheder og finansverdenen i dag er mægtigere end regeringer, men neoliberal globalisering er uden ansigt og ansvar, mener Younge. Højrepopulisterne har syndebukkene klar: Økonomisk krise og usikkerhed er de fremmedes skyld.

Pikfotograf

Heldigvis er der folk som iransk-canadiske Soraya Doolbaz, der lever af at tage fotos af pikke klædt ud som kendte mænd. Hun har bl.a. skabt det prægtige værk ’Donald the Dick Trump’, hvis udtryk gør flere ord om Trump helt overflødige.

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Torben Lindegaard

@Lise Richter

"Hun har bl.a. skabt det prægtige værk ’Donald the Dick Trump’, hvis udtryk gør flere ord om Trump helt overflødige."

Nu har vi dig på skrift.

Så næste gang Information skriver om Donald Trump, så..............................