Læsetid: 1 min.

FOLK

FOLK fra dagens avis
Debat
26. februar 2016

Indere

I Mumbai er der blevet etableret 16 selfieforbudszoner. Forbuddet kommer, efter Price-onomics har regnet sig frem til at 40 pct. af alle selfiedødsfald forekommer i Indien. Rusland, nr. 2, lavede sidste år en guide til sikre selfies.

Unge

Statistikken viser også, at det primært er unge mennesker, der møder deres endeligt i jagten på den perfekte selfie. Af de 49 selfieregistrerede dødsfald er hele 27 procent 21 år. Den ældste registrerede er en 32-årig – den yngste var 12.

Mænd

Mænd er stærkt overrepræsenteret – 73 pct. – i statistikken. Hvordan dør man af selfie, spørger du: 16 døde ved at falde fra et højt sted, 14 druknede, otte blev ramt af tog, to i biluheld og en enkelt i karambolage med et dyr. 

Buffalo Bill

En mand, der med garanti ikke led en selfiedød, er den sagnomspundne cowboy Buffalo Bill. Han blev født på denne dag i 1846, og før sin død 70 år senere siges det, at han nedlagde over 4.000 bisoner. Det er mere end en bison om ugen.

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her