Læsetid: 1 min.

FOLK

3. marts 2016

Mary af Danmark

Det er ikke så lidt, Kronprinsesse Mary har skullet stå model til på det saudiske marked. Først endte hun i en penibel etiketteklemme, da kun hver fjerde af de mange mænd, der passerede forbi for at hilse til receptionen, gav hånd.

Mary af Danmark

Så kom hun for skade, at rose en lov mod vold mod kvinder i landet som en stor »succes«. Hvorefter det viste sig, at man i Saudi-Arabien dog stadig ser mildt på den slags, da loven fra 2013 ifølge Amnesty aldrig er blevet implementeret.

Mary af Danmark

Og var det så ikke i forvejen en jævnt dårlig rejse, så valgte styret at afslutte kronprinsessens besøg med at henrette fem fanger, skriver det officielle saudiske nyhedsbureau ifølge AP.

Sonja af Danmark

Men heldigvis blev der også tid til en rundvisning i »et køligt udendørsrum på fem millioner kvadratmeter midt i den saudiarabiske ørken« skabt af danske Sonja Stockmarr. Det var den rejse. Lad venligst være med, at gøre det en anden gang. 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu