Læsetid: 1 min.

FOLK

Debat
2. marts 2016

Kongefans

Saudierne vil ikke give kronprinsesse Mary hånd. Straffen, mener Liberal Alliances Frank Dahlgaard, skal være hård: »De naragtige saudiarabiske fyrster nægter at give hånd til vores kronprinsesse. De bør stenes eller halshugges,« skriver han på Twitter. ”

Prins Henrik

Siden den ottefoldige bedstefar gik på pension, er prinsgemalen langt fra sunket sammen under slumretæppet: Uge- bladet Gala har sporet Henrik til Star Tours hotel Riu Palace på Madeira. »Han er meget høflig og laver ikke meget tam-tam,« skriver tyske Gala. 

Prins Henrik II

Og dog. Vi genkender den 81-årige spradebasse i følgende citat fra Gala: »Han festede og dansede dog med andre gæster i hotelbaren.« Og det dokumenteres med flere mobilfoto. Et værelse med havudsigt på det firestjernede hotel fås for 150 euro. Prins Nøjsom? Realiteten er, at aktører, der til sammen

Prins Henrik III

Prinsen har smag for at se verden. Han har ifølge den egyptiske avis al-Ahram også været en måned i Egypten inviteret af hotelkongen Enan Galaly. Her har han angiveligt cyklet rundt uden sikkerhedsvagter. "Egypten er fuldstændig sikkert", udtaler han

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her