Folk

FOLK

Debat
15. april 2016

Twitter

Twitter blev 10 år i marts, og det er der ingen grund til at fejre, mener stifteren Ev Williams. Han siger til Guardian: »Det er nemt at sende et tweet, men det har vist sig, at spredningen af information ikke automatisk gør os klogere som borgere eller samfund.«

PodKarsten I

Skatteminister Karsten Lauritzen har annonceret et nyt fast format, hvor han vil besvare danskernes spørgsmål på Facebook. Formatet kalder han ’PodKarsten’, en sammentrækning af ordet podcast og hans navn, Karsten. Genialt.

PodKarsten II

Emnet for første udgave er SKAT’s udfordringer. Ministeren skriver, at det er vigtigt at kunne »tale åbent og ærligt« om udfordringerne, og selv om flere reaktioner har været positive, så har andre nævnt, at det også er vigtigt at få de ni milliarder kr. hjem.

Sokkekunstner

Statens Kunstfond har i denne uge uddelt livsvarige ydelser. En af modtagerne er billedkunstner Henrik Olesen, som i begrundelsen beskrives som en af de »mest betydningsfulde skikkelser i dansk kunst«. Han udstillede for nylig sokken her.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her