Folk

FOLK

Debat
16. april 2016

Orker

150.000 af de i alt flere millioner spillere af spillet World of Warcraft er blevet hjemløse. Virksomheden bag spillet, Blizzard Entertainment, har lukket den private server, hvor de har haft hjemme, og krævet, at de i stedet bruger en af de officielle servere.

PodKarsten I

I går omtalte vi et nyt tiltag fra skatteminister Karsten Lauritzen (V). Han vil fremover svare på spørgsmål fra danskerne i en serie af videoer på Facebook. Han kalder serien PodKarsten og har på Facebook opfordret folk til at skrive deres spørgsmål.

PodKarsten II

Lauritzen siger til Journalisten, at han er inspireret af konceptet ’Spørg mig om alt’, som er populært på nettet. Man kunne få den tanke, at han også vil svare på alt, men han har givet konceptet et twist ved selv at vælge de spørgsmål, han vil svare på.

PodKarsten III

Lauritzen er den første med en særskilt ministerside på Facebook. Han forklarer til Journalisten, at han gerne vil »bygge noget op fra bunden«, som han kan give videre til den næste minister, men hvorfor valget faldt på en facebookside, siger han ikke.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her