Folk

FOLK

Debat
21. april 2016

Modige kvinder

Informations serie ’Vidnesbyrd’, hvor kvinder fortæller om, hvordan de blev voldtaget, blev tirsdag aften tildelt Publicistforeningens Fortællerpris for »den enestående godt fortalte historie«. Tillykke til de mange modige kvinder.

Vibeke Borberg

Forskningschefen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole kritiserer Berlingskes blogindlæg for at være »stigmatiserende, agitere for forskelsbehandling og bidrage til at skabe splid«. Presseetik gælder også faste bloggere, mener hun.

Tom Jensen

Berlingskes chefredaktør er uenig og trækker ytringsfrihedskortet. Jensen garanterer, at hjemmesiden »aldrig må blive platform for ekstremistiske, racistiske eller xenofobiske debattører«. Det gælder så bare ikke Tante B.’s faste bloggere, må man forstå.

Marie Høgh

»Vi skal vogte os for den fjende, der udgiver sig for at være ven. Med veltrimmet skæg og nystrøget skjorte er han tilsyneladende velintegreret,« skriver sognepræst og ny blogger på b.dk. Vi skal også vogte os mod paranoide præster.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her