Folk

FOLK

Debat
29. april 2016

Angrende

Dagbladet Børsen bragte på tirsdagens forside sensationen: »Regeringen: Skattelettelser til erhvervslivet var en fejl.« Bladet citerede skatteminister Karsten Lauritzen (V) for, at pengene burde være gået til øget velfærd eller flygtninge.

Månemænd

Inde i Børsen advarede skatteministeren mod at udlægge en kroniktekst, han havde skrevet til samme dags Børsen, som anger over skattelettelserne: »Det er helt på månen at opfatte det sådan,« erklærede Lauritzen. Men Børsen fremturede.

Dementører

Onsdag dementerede Børsen alt. Om ministerens anger hed det: »Dette er der ikke belæg for. Der er således heller ikke belæg for, at han ærgrer sig over skattelettelserne, eller at han erkender, at pengene skulle have været brugt på noget andet.«

Selvpiskere

Børsen angrede videre: »Der var heller ikke dækning for den valgte underrubrik i kronikken, som Børsen havde formuleret. Der burde have stået, at flygtningeregningen gør det vanskeligt at få politisk flertal for skattelettelser til erhvervslivet.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her