Folk

FOLK

Debat
14. maj 2016

Ibrahimovic

’Jeg kom som kongen og forlader PSG som en legende.’ Verdens mest arrogante sportsmand (med rette!) siden Muhammad Ali kvitter den qatarske klub, Paris Saint Germain. Lokker Premier League?

Kyllingefarmere

Dagens stinker er fra USA’s kyllingeindustri, der beskæftiger 250.000. Ifølge ngo’en Oxfam nægtes flere samlebåndsarbejdere i Alabama toiletpauser. I konsekvens heraf har de måttet iføre sig voksenbleer.

Barack Obama

Og endnu en toilethistorie fra hinsides dammen. Her dekreterer nu selveste præsidenten, at transkønnede på forbundsstatslig grund skal garanteres frit at kunne kan vælge, om de vil benytte herre- eller dametoilettet.

Pernille Skipper

Enhedslistens nye rorgænger – også kendt som komtesse von Platen-Hallermund – forestår i weekenden en mulig revolution: Vil Ø fremover stille op på egen liste til EU-valg? Og måske tilmed favne EU konstruktivt?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her