Folk

FOLK

Debat
25. maj 2016

Teltgæster

Lokalavisen.dk advarer mod et livsfarligt telt. Pop op-telt 37-314 fra Biltema er for tæt og kan medføre åndedrætsbesvær. Vil man være helt sikker på at kunne trække vejret frit, anbefaler FOLK at holde sig helt væk fra alle telte.

Buschauffør

Emmanuel Kwesi Amonoo er blevet kåret til årets chauffør af Midttrafiks kunder, skriver TV 2/Østjylland. »Humor har ingen farve,« fortæller den aarhusianske buschauffør om sin smittende arbejdsglæde. Smilets by slår til igen.

Friblødere

Skammen over menstruation er skammen over at være kvinde. Forfatterne til bogen Gennemblødt vil gøre op med usynligheden og skammen over det månedlige og siger til Politiken, at der er en menstruationsbevægelse i gang. Godt blødt, piger.

Propagandister

Den amerikanske præsidentkandidat Donald Trump vil ifølge Reuters mødes med den nordkoreanske diktator Kim Jong-un. Nordkoreas ambassadør i USA kalder det valgpropaganda uden indhold. It takes one to know one, som de siger.

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her