Folk

FOLK

Debat
27. maj 2016

Lederskribent

Først mente Berlingskes lederskribent, at kvinder frem for at bruge 25.000 kr. på en taske skulle tage på sommerkursus på Harvard, hvis de vil til tops i erhvervslivet. Det har Berlingske nu aldrig ment – udover for en uges tid siden.

Flottenheimer

Efter tæv for taskelederen har skribenten overvejet, hvordan han kan udtrykke sig klarere. Det var en lidt for flot måde at formulere det på, skriver de. Hvis man skal udtrykke sig klart, så var det vel mest nedladende og dumt.

Nytænker

Øremærket barsel til mænd løser ikke ligestillingsproblemet, mener Berlingske i samme leder. Det gør en sænket topskat til gengæld, fordi familier så har råd til hjælp i hjemmet. Sand nytænkning fra højtlønnet mandlig leder.

Harvardkursist

Berlingskes lederskribent kunne også godt trænge til et Harvard-kursus, f.eks. det her i sommerens program: Kønsulighed og kvinder på arbejdspladsen. Det er jo ikke godt for business at miste alt for mange kvindelige læsere og ansatte. 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her