Folk

FOLK

28. maj 2016

DONG-millionær

DONG-chefen, Henrik Poulsen, der står til at få en milliongevinst på sine aktier, udtaler til eb.dk, at han ikke tog jobbet for pengenes skyld. »Og det kan man vælge at tro på eller lade være,« siger Poulsen. Andre årsager savnes.

Benny Engelbrecht

I DR’s Debatten om DONG-salget, viste den tidligere socialdemokratiske skatteminister, hvad S er gjort af. Trods fem-ti forsøg på at få en holdning fra Socialdemokraterne, så var det desværre ikke muligt. Vælgerne har også forsøgt.

Pia Kjærsgaard

Der er større problemer end kvinders menstruation, skriver DF’s førstedame i Politiken. Folketingets formand har aldrig oplevet det som et tabu. Sikke en omgang pjat, skriver Kjærsgaard.  DF’s svinekødsdebat er derimod utrolig vigtigt.

Toiletdebattør

Folketingsformand­inden mener, at menstruation er privat ligesom toiletbesøg. »Vi skal alle sammen af med småt og stort på den ene eller den anden måde,« skriver Kjærsgaard. Og nogen kommer også af med det verbalt, ikke sandt, Pia?

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu