Folk

FOLK

Debat
9. maj 2016

Turister I

I anledning af den stundende sommerferie har Priceonomics rangeret de lande, der har færrest turister pr. indbygger. Bangladesh indtager førstepladsen, fordi indbygger til turist-ratioen var 1,273 i 2014, ifølge data fra Verdensbanken.

Turister II

Hvis du ikke vil så langt, men gerne undgå turisterne, er Moldova et oplagt mål. Her går der 323 indbygger pr. turist. Andre gode muligheder er Indien, Guinea, Sierra Leone, Niger, Etiopien, Chad, Madagaskar og Mali, der udgør resten af top-10.

Turister III

Hvis man roder lidt med datasættet og bare kigger på, hvilke lande der upåagtet indbyggertal havde færrest besøgende i 2014, er halvdelen af landene i top-10 små østater. Tuvalu ligger på førstepladsen med 1.400 besøgende i 2014.

Information

Receptionen vil gerne gøre opmærksom på, at Information, på trods af navnet og den centrale beliggenhed, ikke er et officielt informationskontor for hovedstadens seværdigheder. Vi viser dog gerne vej til det rigtige af slagsen.

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her