Folk

FOLK

10. maj 2016

Plantepatentører

Kan man tage patent på liv? Nej, siger EU’s Patentdomstol, og dog er der udtaget 120 patenter på planter. Hvordan udviklingen vendes og frø gives fri, er temaet for en konference i dag, afh oldt af Noah.

Bertel Haarder

Kulturministeren forestår i dag genoptagne forhandlinger om, hvordan ekstrem-imamers ytringsfrihed kan knægtes. Et totalt vildspor for antiradikaliseringsindsatsen, som grundloven forhåbentlig sætter en stopper for.

Messerschmidt

EU-Parlamentet vil have sine 2,9 mio. kr. tilbage. »Politisk chikane!« tordnede DF’eren med Panama-hatten i går til TV2. Et udtryk, der fi nt opsummerer Messerschmidts egen karriere i parlamentet.

Donovan

Vi må glæde os over de endnu levende musikkoryfæer fra back in the day. Blomsterbarnet her festede psykedelisk med Stones i slut-tresserne. I dag bliver han 70 og ser noget friskere ud end Keith Richards.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu