Folk

FOLK

Debat
13. maj 2016

Larry Summer

Topøkonomen roser ECB for at stoppe udstedelsen af 500-eurosedler. Så store denominationer gavner kun sort økonomi, kriminelle og terrorister. Slige slyngler vil nu nok i stedet sværge til 1.000-schweizerfrancssedler.

Zimmerman

Vagtmanden skød i 2012 en sort, ubevæbnet teenager under et skænderi. Mange blev vrede, da han derpå blev frikendt for at handle ’i selvforsvar’. Nu sælger han drabsvåbnet på auktion. Næppe just imageoprettende.

Eva Kjer Hansen

Fagbladet Journalisten er på vej med en ’Lukkethedspris’. Favorit til uhæder er ministeren her, der ikke blot gav forskere med indsigt i Landbrugspakken mundkurv på. Hun forbød dem også at fortælle om mundkurven.

Junes Kock

Hizb ut-Tahrir kan nu ikke længere bruge kommunale lokaler til at rase mod demokratiets fordærv – til fortrydelse for den danske kalif-
aspirant. I hans drømmekalifat vil dissidenter aldrig blive så ublidt behandlet, må vi tro. 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her