Folk

FOLK

Debat
18. juni 2016

@HillaryClinton

Forleden tweetede præsidentkandidat Hillary Clinton: »Det er svært at tro, at det kun er et år siden, at Trump annoncerede sit præsidentkandidatur.« Og det har hun ret i. Trump har sagt og gjort så mange dumme ting, at det virker som 10 år.

 @Tom_Shone

»Er Trump overhovedet interesseret i at vinde,« spørger journalist Tom Shone. »Hans handlinger er en mekanisme designet til at give ham en følelse, han sætter større pris på: Harme og at blive uretfærdigt afvist.« Godt set, synes rubrik­bestyreren.

@shekharkapur

Så hermed endnu en livslektie til hr. Trump, denne gang fra den indiske filminstruktør Shekhar Kapur: »Det handler ikke om dig. Der er ikke noget særskilt ved dig. Du er en del af universets spil, af al skabelse og evighed. Det er fantastisk.«

@CKjersgaard

Men skulle Donald Trump stadig tro, at det hele handler om ham, mener tv-vært Clement Kjersgaard noget andet: »Eliten er dem, der samler sig omkring mig,« tweeter han i forbindelse med Folke­mødet – og velsagtens med et glimt i øjet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her