Folk

FOLK

25. juni 2016

Carl Bildt

Den tidligere svenske statsminister følger med i EM i fodbold og dermed også det svenske exit. På twitter skriver han: »Jag vill inte sätta mig på några höga hästar, men på min tid som statsminister var Sverige bra på fotboll. Sambandet dock inte glasklart.«

J.K. Rowling

De briter, der stemte for at blive i EU, truer med at flytte til Skotland, efter skotterne har annonceret en ny uafhængighedsafstemning. Harry Potter-forfatter, J.K. Rowling på Twitter: »Camerons arv bliver at splitte to unioner. Ingen af dem var nødvendige.«

Donald Trump

De briter, der ender med at flytte, skal dog være klar over, at The Donald er i landet: »Lige landet i Skotland. De er vilde over afstemningen. De tog deres land tilbage, ligesom vi vil tage Amerika tilbage.« 62 procent af skotterne stemte dog for at blive.

George Orwell

En brite, der havde en ting eller to at sige om autoritære bureaukratier blev født på denne dag i 1903. George Orwell blev født i Indien, boede i Burma og London, og skrev 1984 på en ø ud for Skotland. Måske er verden alligevel blevet mindre?

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu