Folk

FOLK

Debat
19. juli 2016

Arvinger

En bizar arvestrid hærger mellem de tre søskende, der er børn af borgerrettighedsforkæmperen Martin Luther King, der blev myrdet i 1968. Hans to sønner Martin og Dexter vil sælge faderens nobel-pris og rejsebibel, men det vil datteren Bernice ikke.

Opbevarere

Nobelprisen og rejsebiblen var i Bernice Kings besiddelse, men for to år siden beordrede en dommer hende til at deponere dem i en bankboks, hvor dommeren har nøglen. Nu har dommeren afgjort, at de tilhører dødsboet, hvor Martin og Dexter har flertal.

Sælgere

Sønnerne Martin og Dexter har allerede fundet en køber til nobelprisen og rejsebiblen. Navnet på denne køber holder de dog hemmeligt. Datteren Bernice fastholder imidlertid, at det vil være helligbrøde at sælge faderens mest værdsatte ejendele.

Mæglere

Dommeren har udsat en endelig afgørelse, indtil der har været mulighed for mægling. USA’s tidligere præsident, den 91-årige Jimmy Carter, har bekræftet, at han er mægleren. Lykkes Carters indsats ikke, afgøres sagen endeligt ved dom her til efteråret.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her