Folk

FOLK

Debat
1. august 2016

Harry Potter

I weekenden havde teaterstykket ’Harry Potter og det forbandede barn’ premiere i London. Stykket foregår 19 år efter, at Harry er gået ud af Hogwarts, og er af anmeldere rost for at være den bedste Potter-fortælling af dem alle.

Caro Duck-niacki

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki har på Twitter annonceret en ny milepæl i sin karriere. Hun er på forsiden af det nyeste Anders And-blad, der udkommer i denne uge, og optræder i serien som Duck-niacki, der skal spille mod Willismash.

Justin Bieber

Den amerikanske popstjerne takkede nej til 33 mio. kroner for at spille 45 minutter til Republikanernes konvent i Cleveland. Hans manager er stor fan af Hillary Clinton og truede ifølge TMZ med at sige sit job op, hvis Bieber sagde ja.

Luke Aikins

En amerikansk mand sprang i går (frivilligt) ud fra et fly i 7,6 kilometers højde uden faldskærm. Med 193 km/t styrtede han mod jorden i verdens længste frie fald, inden han landede sikkert i et stort net. Tillykke med rekorden.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her