Folk

FOLK

Debat
2. august 2016

Tøffe-bluff I

Facebookbrugere, der følger den joviale fodboldlegende Stig Tøfting, fik sig i lørdags lidt af en overraskelse. Tøffe delte nemlig et billede af sig selv og sin kæreste foran rådhuset i Ebeltoft med teksten: »Så fik vi ordnet det lille nummer.«

Tøffe-bluff II

Kunne det passe? Var den aarhusianske lokalhelt blevet gift i al hemmelighed under en romantisk ferie i den gamle havneby? Mistanken blev forstærket af, at rådhuset i Ebeltoft – ifølge BT’s oplysninger – er et yndet sted at blive viet.

Tøffe-bluff III

Reaktionerne på Tøffes facebookvæg var ekstatiske. Knap 500 mennesker nåede at skrive tillykke til brudeparret. Men så punkterede Tøffes formodede brud ballonen, da hun i tråden skrev: »Altså tak søde Tove, men det var nu bare en joke.«

Tøffe-bluff IV

Kort efter delte Tøffe et nyt billede, der opklarede mysteriet. Han og familien havde bare købt nogle bolcher og besluttet sig for at lave lidt fis med facebookfolket. »Elsker dig stadig min skat,« tilføjede den skaldede lurendrejer.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her