Folk

FOLK

Debat
25. august 2016

Burkinibærere

Kan man fremtvinge frihed? Kan man realisere frihed ved at underlægge sig tvang? Kan man bekæmpe tvang med tvang? I dag afgør Frankrigs højeste domstol, om den heldækkende svømmedragt lovligt kan forbydes. Eksistentialister kan diskutere videre.

Læs også: Burkini fremmer religiøs mobning

Bech-Nielsen

Den folkekære fysiker Holger Bech-Nielsen inkarnerer klicheen om den genialske, distræte videnskabsmand. Få kan følge ham, når han i lutter begejstring taler sig op i falset om vektorpartikler og vortexlinjer, men fascinerende er det. Tillykke med de 75!

Messerschmidt

Hvor ender derouten for stemmeslugeren? Politianmeldt for identitetstyveri, grebet i misbrug af EU-støttemidler måtte det nydelige, nationalkonservative menneske i går nedlægge hvervet som formand for DF’s gruppe i Europaparlamentet.

Jeremy Corbyn

Labourlederen er ikke for fin til at sidde på gulvet, når togets siddepladser er optaget, viste et foto forleden. Nu viser kameraklip, at denne mand af folket gik forbi flere tomme kupeer, før han, så meget desto mere beundringsværdigt, tog plads på gulvet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Torben Lindegaard

@Niels Ivar Larsen

"Messerschmidt
Hvor ender derouten for stemmeslugeren?"

Et gæt - Messerschmidt ender som MF'er.

Der er ikke mange, der går op i svindel med EU-midler.
Ja, det ses af visse danskere, som en Robin Hood agtig handling.

Corbyn

Det undersøges nu, om togselskabet har overtrådt databeskyttelsesloven ved at have offentliggjort overvågningsbåndene.
https://www.theguardian.com/technology/2016/aug/24/virgin-trains-faces-d...